Dragan Čović: "Moramo biti zadovoljni s onim što smo uradili..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka ga neko obavjesti

Pregovori su neće nastavljati pod vašim uslovima.

071

Ma samo šiljite do kraja, i ti i Dodik. Vrlo je povoljna klima u Evropi za vaša nastojanja. Do kraja, momci! I tako ćemo se vas riješiti svih zajedno, uključujući i SDA, za sva vremena. Dosta više korumpiranih, etno-klerikalnih, primitivnih štakora po ovoj zemlji.

Blue

Kad ti klasicni izdajnik prica o domovini?!? U drzavi sa vladavinom prava bi vec bio osudjen.

Komentar

Ti si definitivno zadovoljan bez sumnje !! To je svakako prioritetni problem !! Sekundarni „problem“ je da svi gradjani moraju biti TAKODJER zadovoljni u protivnom mrka ti je kapa taman da si Tito, iako si mu do clanjaka !!!

Konj

Jesi zadovoljio svoj apetit nisu hrvati samo u Hercegovina imaji u republici srpskoj posavini 20 posto je bilo u banjaluci bosna srebrna travnik

666

Evo da ti odmah kažem da nikad neće biti kako ti očekuješ. Svojim stavljanjem na srpsku stranu si prokockao sve moguće dogovore.

/ Najnovije