Dragan Čović: Milorad Dodik nije destabilizirajući faktor u BiH, rješenja ima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

111

NIJE ON SAM, VEC STE OBOJICA RUSIOCI DRZAVE BIH, ALI NECETE MOCI JER IMA NAS JOS KOJI VOLIMO BIH.

King

Sve ce biti rijeseno kad tvoja kockasta glava dodje na istu onu listu na kojoj je i dodik zbog sprovodjenja zatvorenika na prinudni rad i pljacke sokola. I naravno tvoj ridjobradi haver sto te zvao na burek kod fikre. Sjeme vam se zatrlo.

Lepi Zajko

R.I.P. Sejdo Komšić

Mehmet

Covica za jedinog predsjednika Federacije, on bi bio najbolji i najrealniji za gradane!

nasvasta

Bahaćenje kriminalaca,fašista rezultat korumpiranog tužilaštva i sudstva u sadejstvu sa istim.

borac1992

Tacno je da nije Dodik vec i ti si tu ali destabilizirate iskljucivo da bi zastitili sve sto ste opljackali ,

HEPA

...u pravu si,vas dva plus ovaj treći slunto,podjednako rušite ovu državu...ako Bog da,doći će i taj dan,da sva trojica budete dugogodišnji stanovnici neke kaznene ustanove.

Sasa

"neuobicajeni izricaj"!?!? Ovaj je gori od dodika.

/ Najnovije