Dragan Čović kratko nakon sastanka u Konjicu: 'Sva otvorena pitanja moraju biti žurno riješena'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tabasco

Tihom reikarnacijom zločinačke hb i angažovanjem tovara da tuku nejač bejzbol palicama...jel tako Nikšiću

TO RECE UPRAVITELJ ZLOGLASNOG LOGORA DRETELJ

I PROMICATELJ EUROPSKIH VRIJEDNOSTI! KRIMINALAC 1A KLASE CIJA JE DOKUMENTACIJA O POCINJENJIM ZLOCINIMA, ZAGUBLJENA OD TUZILASTVA DO SUDA, NA NEKIH 15 METARA!

ALI PROMICATELJU,MI TO NISMO ZABORAVILI

I PROMICATELJ EUROPSKIH VRIJEDNOSTI! KRIMINALAC 1A KLASE CIJA JE DOKUMENTACIJA O POCINJENJIM ZLOCINIMA, ZAGUBLJENA OD TUZILASTVA DO SUDA, NA NEKIH 15 METARA! ka TO RECE UPRAVITELJ ZLOGLASNOG LOGORA DRETELJ PLATIT CES TI TO SA ZATEZNOM KAMATOM!!

Haha

Ne bi ja baš tu puno žurio sa rješenjima za tzv Bejha. Možda bolje malo vrtjeti da vrijeme prođe. Znate kako se kaže; Tko žuri, nogu slomi

Željko

Čović je stvarni a i ovom trenutku i jedini vladar federacije. Sve njegove malverzacije i ratni zločini su pomnoženi sa nulom na domaćim sudovima,trojkaši ga slušaju kao curice a novci kapaju sa svih strana-samo od kladionica u stotinama miliona!

islameći teroristi vrdaju lojavom buljom

al će vam uletit IZBORNI u teroristički pa ka šone, hehehe ZDS!!! HERCEG-bosna ŽIVI VJEČNO!sretan ti praznik draga naša HRVATSKA HB državo koja nas odvajaš od primitivne, osmanlijske po tu radi! ZDS!

57411

al će vam uletit IZBORNI u teroristički pa ka šone, hehehe ZDS!!! HERCEG-bosna ŽIVI VJEČNO!sretan ti praznik draga naša HRVATSKA HB državo koja nas odvajaš od primitivne, osmanlijske po tu radi! ZDS! ka islameći teroristi vrdaju lojavom buljom _Kрвавим ти курцем муслиманским ј е б е м ретардирану сестру на гробу мртве мајке док ти ћаћа четник то гледа и плаче дете ли ти у детету ј е б е м доколичарско оно смрдљиво сељачко. само сам ради тебе ту фашисто огавни џигерицу ли ти материну ј е б е м крваву усред уста, фамилију ли ти сву ј е б е м ближу и даљу бусен ли ти сељачки ј е б е м испод кога си извирио и добио интернет фашисто примитивни

071

Npr. hitno rjesavanje zakonskog okvira o porijeklu imovine i primjena istog, obavezna reforma pravosudja, zatim revizija koncesija za zelenu energiju datih kineskim kompanijama sa crne liste, istraga nezakonitog poslovanja Aluminija kao i djelovanje Kabirija kao ruskog igraca, upliv Rusije u energetiku preko HDZ-a...Ih, ima toga koliko hoces sto hitno treba da se rijesi, mogao bih pisati do ujutro.

Ozymandias

Koji je ovo fašista krivousti, još lopov, kriminalac, ljubitelj zločinaca, žuurno mu se ponjamke ****** pa nek onda zdesuje. Hoće ono svoju mini državu i cijelo vrijeme čeka ako Dodik krene u secesiju da i on na brzaka ogradi svoju teritoriju. Sjetite se samo onog blokiranja tunela Ivan sa južne strane sa policijom HNK, ono je bila proba. Čeka hinja, a ovamo imamo onakve ala Ramo Isak, e sad zamislite stvarne situacije, znači narkokartel ne bi ni pomakao, nego bi ih pustili!!!

protiv genocidnog islamoterorist-poturčenog ološa

_ ли ти сељачки ј е б е м испод кога си извирио и добио интернет фашисто примитивни ka 57411 Obilježena trideset prva obljetnica osnivanja Hrvatske Republike Herceg Bosne. Hrvatski narod je organiziran i činio je sve da zaštiti svoj dom, narod, BiH”.Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara podsjetila je na sve žrtve rata koji su dali svoje živote za našu slobodu.– Na nama je sada kao generaciji i politici da osiguramo punu jednakopravnost hrvatskoga naroda – rekla je Bradara.Poručila je kako je prošlost bolna, ali da se moramo okrenuti budućnosti, a to je putu ka EU.Nakon polaganja vijenaca, u Galeriji kraljice Katarine Kosača upriličen je okrugli stol na kojem su eminentni stručnjaci i povjesničari raspravljali o povijesnim aspektima i značaju Hrvatske Republike Herceg-Bosne.Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (HZHB) Ivo Čolak se osvrnuo uoči okrugloga stola na povijesne okolnosti, podsjetivši kako je Hrvatska zajednica Herceg-Bosna osnovana 18. studenoga 1991. godine, a na današnji dan, dvije godine kasnije, utemeljena je i Hrvatska Republika Herceg-Bosna. HR HB, koja je supotpisnica Washingtonskog sporazuma, je postojala i nakon uspostave Federacije i nakon donošenja Ustava FBiH 1994. godine, sve do anglo-američkog antihrvatskog, nasilnog i zločinačkog ukidanja 1996.godine.

Laxative

Obilježena trideset prva obljetnica osnivanja Hrvatske Republike Herceg Bosne. Hrvatski narod je organiziran i činio je sve da zaštiti svoj dom, narod, BiH”.Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara podsjetila je na sve žrtve rata koji su dali svoje živote za našu slobodu.– Na nama je sada kao generaciji i politici da osiguramo punu jednakopravnost hrvatskoga naroda – rekla je Bradara.Poručila je kako je prošlost bolna, ali da se moramo okrenuti budućnosti, a to je putu ka EU.Nakon polaganja vijenaca, u Galeriji kraljice Katarine Kosača upriličen je okrugli stol na kojem su eminentni stručnjaci i povjesničari raspravljali o povijesnim aspektima i značaju Hrvatske Republike Herceg-Bosne.Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (HZHB) Ivo Čolak se osvrnuo uoči okrugloga stola na povijesne okolnosti, podsjetivši kako je Hrvatska zajednica Herceg-Bosna osnovana 18. studenoga 1991. godine, a na današnji dan, dvije godine kasnije, utemeljena je i Hrvatska Republika Herceg-Bosna. HR HB, koja je supotpisnica Washingtonskog sporazuma, je postojala i nakon uspostave Federacije i nakon donošenja Ustava FBiH 1994. godine, sve do anglo-američkog antihrvatskog, nasilnog i zločinačkog ukidanja 1996.godine. ka protiv genocidnog islamoterorist-******enog ološa Ta tzv ravnopravnost se svodi samo na to da HDZ bude na vlasti, njegovi članovi, familija, prijatelji, sve se svodi na pare, a oni ne arod sluđuju nacionalizmom i ugroženošću, a što je najgore narod se lijepi.

balija nema ništa s tim koga će si

Ta tzv ravnopravnost se svodi samo na to da HDZ bude na vlasti, njegovi članovi, familija, prijatelji, sve se svodi na pare, a oni ne arod sluđuju nacionalizmom i ugroženošću, a što je najgore narod se lijepi. ka Laxative HRVATI IZABRATI! koju riječ ne razumiješ jadni mujo?

I JA A I MOJA BRACA!

_Kрвавим ти курцем муслиманским ј е б е м ретардирану сестру на гробу мртве мајке док ти ћаћа четник то гледа и плаче дете ли ти у детету ј е б е м доколичарско оно смрдљиво сељачко. само сам ради тебе ту фашисто огавни џигерицу ли ти материну ј е б е м крваву усред уста, фамилију ли ти сву ј е б е м ближу и даљу бусен ли ти сељачки ј е б е м испод кога си извирио и добио интернет фашисто примитивни ka 57411 SE PRIDRUZUJEMO GRUPNJAKU!

I JA A I MOJA BRACA!

Obilježena trideset prva obljetnica osnivanja Hrvatske Republike Herceg Bosne. Hrvatski narod je organiziran i činio je sve da zaštiti svoj dom, narod, BiH”.Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara podsjetila je na sve žrtve rata koji su dali svoje živote za našu slobodu.– Na nama je sada kao generaciji i politici da osiguramo punu jednakopravnost hrvatskoga naroda – rekla je Bradara.Poručila je kako je prošlost bolna, ali da se moramo okrenuti budućnosti, a to je putu ka EU.Nakon polaganja vijenaca, u Galeriji kraljice Katarine Kosača upriličen je okrugli stol na kojem su eminentni stručnjaci i povjesničari raspravljali o povijesnim aspektima i značaju Hrvatske Republike Herceg-Bosne.Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (HZHB) Ivo Čolak se osvrnuo uoči okrugloga stola na povijesne okolnosti, podsjetivši kako je Hrvatska zajednica Herceg-Bosna osnovana 18. studenoga 1991. godine, a na današnji dan, dvije godine kasnije, utemeljena je i Hrvatska Republika Herceg-Bosna. HR HB, koja je supotpisnica Washingtonskog sporazuma, je postojala i nakon uspostave Federacije i nakon donošenja Ustava FBiH 1994. godine, sve do anglo-američkog antihrvatskog, nasilnog i zločinačkog ukidanja 1996.godine. ka protiv genocidnog islamoterorist-******enog ološa KAR NEMO TI FRANJU NA DANASNJU OBLJETNICU!

tuner

al će vam uletit IZBORNI u teroristički pa ka šone, hehehe ZDS!!! HERCEG-bosna ŽIVI VJEČNO!sretan ti praznik draga naša HRVATSKA HB državo koja nas odvajaš od primitivne, osmanlijske po tu radi! ZDS! ka islameći teroristi vrdaju lojavom buljom uzmi atlas i pogledaj oznake na rukavima od tzv herceg bosne ka hrvatskoj. nista ti jos nije jasno?

/ Najnovije