Dragan Čović i Nermin Nikšić obratili se nakon potpisivanja sporazuma: "Ovo je historijski trenutak"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoma

Sad će se neprijatelji BiHi dignut na zadnje noge

Gago

Svaka čast HDZ,konačno ste dobili šta ste oduvijek željeli

MrziteljPDA

Možda će biti odlično a možda idemo u nestanak ideje građanske države. Vrijeme će pokazati

zoma

Sad će se neprijatelji BiHi dignut na zadnje noge ka zoma neprijatelji BiH=bakir&Co

zoma

Možda će biti odlično a možda idemo u nestanak ideje građanske države. Vrijeme će pokazati ka MrziteljPDA Bolje u svakom slučaju nego što je bilo sa lažljivim bakirom&Co. Belgija i Švicarska su uređene kao BiH zar smo mi jedini mazlumi pa da ne možemo bolje?

otplivala patka, otplivala guska

NEĆE BOSNA BITI TURSKA!! fertik!

S vjernim prijateljem Bosne i Hercegovine Oliverom

Uoči potpisivanja dokumenta “Smjernice, načela i ciljevi u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022. – 2026. godine“, oglasio se lider HDZ-a BiH Dragan Čović. -S vjernim prijateljem Bosne i Hercegovine Oliverom Varhelyijem uoči potpisivanja dokumenta o Smjernicama, načelima i ciljevima u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022.-2026. Status kandidata za BiH u 2022. ostaje glavni prioritet, s fokusom na potrebno reforme naprijed, poručio je Dragan Čović uz fotografiju s Varhelyijem na Twitteru.

a booooooooooookir?!?

NAKON POTPISIVANJA SPORAZUMA HDZ BIH I OSMORKE ČOVIĆ: Dokument je jedna izvrsna osnova, u roku od šest mjeseci rješenje za Izborni zakon BiH, 29. studenoga 2022

hahaha džooomijski štakor pjan, haha

Evo zašto se protuhrvatski član Predsjedništva BiH nije pojavio na konferenciji za novinare s Várhelyijem - BiH, 29. studenoga 2022.Protuhrvatski i drugi bošnjački član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, jučer se bez objašnjenja nije pojavio na zajedničkoj konferenciji za novinare s europskim povjerenikom za proširenje, Oliverom Várhelyijem. Mada je i Komšić prisustvovao službenom sastanku u Predsjedništvu BiH, pred novinarima su se, osim gosta, pojavili Željka Cvijanović i Denis Bećirović. Odlično obaviješteni izvori portala Srpskainfo iz diplomatskih krugova otkrivaju da je Komšić u posljednji čas pred presicu rekao da Várhelyi „nije njegov nivo“ da bi zajedno izašli pred novinare. Ovakvo ponašanje je, u najmanju ruku, čudno i neodgovorno jer je Oliver Várhelyi poznat kao jedan od najvećih zagovornika dobivanja kandidatskog statusa BiH za članstvo u EU. Tim prije, što je i u službenom priopćenju Predsjedništva BiH navedeno da su se članovi „zahvalili povjereniku na osobnom angažmanu i naporima koje je učinio za BiH, te naglasili očekivanja da će na zasjedanju Europskog vijeća u prosincu ove godine BiH biti dodijeljen kandidatski status“.

Baton

I di se može vidjeti koalicioni sporazum,šta je to potpisano??????

Grunf

Eferim sultane Čoviću

/ Najnovije