Dragan Čović dobio žestoku kritiku: 'Kada kaže da se bori za Hrvate, jedan autobus ode iz BiH'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Tocno tako

Haha

Vrhovniče, ja vašu borbu za BH katolike podržavam i podstičem vas Vrhovniče da se još više i sažnije borite! I ubrzaj tu borbu. Ta ima naske koji imamo i vlastiti prijevoz - tko će se gurati po tijem busevima.

adi

***

miki

Sada sa ovim Filipincima i Nepalcima u Hrvatskoj, Bosanci katolici mogu dobiti nešto jasniju sliku kako su postali Hrvati. Majčica Bosna voli svoju djecu i uvijek će ih primiti natrag u svoj zagrljaj.

Čovjek koji zna

***

Ne bori se on

Za hrvate kao što se nijedan ne bori za narod. Oni se svi bore za svoj interes. Oznojiše se od borbe i nije im lako. Vjerujem da biti kao oni fukare nije lako. Ali ima jedna vijest i za njeg. Ne možeš u grob ponijeti ništa. Samo ćeš biti zapamćen kao lopov i ne pošteni jad

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Veriga

Sve je do Dejtona! Secesionisti se bore za interese tudjih drzava- izdajnici. Kriza plasi investitore, siromasi ekonomiju, stvara beznadje i tjera mladost. Otjerati secesioniste, uzeti im politicku moc i vlast, promijeniti ime i ustroj drzavi da bi dobili Bosansku naciju. Ne trebaju nam nacije nepostojece Jugoslavije kao lazni konstitutivci. Trojanci su drzavni neprijatelji!

Tako ...

.. je, ali krivousti vas ne *****ta decenijama. Generator je milion kriza ali vi ga i dalje drzite. Sve je jasno ...

Hrvatska nastavlja UZP preko katolika BiH.

Hrvatska nema iseljenistvo u BiH!! Dokazano! Sta oni traze u Bosni?? Zasto se ne “skrbe ustavno” o Gradiscanskim hrvatima? I oni su Hrvati. Sto ne traze “legitimno prestavlja” Hrvata u Australiji, Americi, Argentini? BH katolici ni ime ne nose po Hrvatskoj, vec ih pohrvatise po katolickoj vjeri, pravljenjem nacija Kraljevine SHS. Nisu nacija BiH, vec NACIJA nepostojece Jugoslavije/SHS. Katolicko stanovnistvo Bosne pohrvatise u projektu pravljenja 1918. novotvorene drzave Kraljevine SHS i NJENIH NACIJA. Administrativno izdjelise stanovnistvo po jeziku i krstu! Nemogasa Bosanska nacija zbog muslimana. Odavno nema SHS/YU. Nametanje njenih nacija BiH kao “naroda” je velikodrzavni genocidni projekat. Nije BiH visenacionalna sastavljena drzava. Njena nacija je Bosanskohercegovacka (povijesno Bosanska)!

predsjednik Čapljinske neovisne stranke?!?!

a U U U U U U U U U U U koji je to gigant, ahahahahahahahaha,....

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Svaki put kad katolici izdaju Bosnu sve ih je manj

Isto se desilo i nakon cuvene bitke kod Banjaluke kad su muslimani i pravoslavci branili Bosnu od AU. I tad je Turska izdala Bosnu. Na strani AU bilo je dosta katolika. Kad je porazena AU vojska mnogo je katolickog zivlja prebjeglo preko Save. Tamo i danas postoje katolicka sela Bosanskih imena i prezimena Bosnjaci.

Gost_Radio_Sarajeva

HNS je Vatrogasni dom.

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Nek muslici ne odlaze, pa ***

...........

/ Najnovije