Dragan Čović čestitao Fahrudinu Radončiću na izboru za predsjednika SBB

4
Fena
Dragan Čović čestitao Fahrudinu Radončiću na izboru za predsjednika SBB
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Dragan Čović

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je čestitku Fahrudinu Radončiću na reizboru za predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH (SBB).

"Vjerujem kako će Vaše rukovođenje biti značajan čimbenik i poticatelj pozitivnih promjena. Politika u ova izazovna vremena traži dodatnu mudrost i pronicljivost da prepoznamo važnost zajedničkog okvira u kojemu su sva tri konstitutivna naroda, temelj naše domovine, jednakopravna i jednako snažna da Bosnu i Hercegovinu osnaže i integriraju tamo gdje ona uistinu i pripada.

Suradnja svih političkih stranaka u našoj zajedničkoj domovini Bosni i Hercegovini preduvjet je stabilnosti i našega euroatlantskoga puta.

Lideri trojke odgovorili na Dodikove ucjene: Objavili fotografiju na Facebooku, uz samo dvije riječi

Lideri trojke odgovorili na Dodikove ucjene: Objavili fotografiju na Facebooku, uz samo dvije riječi

Želim Vam ustrajnost i uspjeh u vođenju organizacije koja će biti istaknut partner u svemu zajedničkome što donosi budućnost, kao snažan sugovornik za nove ideje koje će doprinijeti boljem životu svakog stanovnika naše zajedničke domovine Bosne i Hercegovine", poručio je Čović.

Podsjetimo, Radončić je ponovo izabran za predsjednika SBB-a na trećem redovnom Kongresu Saveza za bolju budućnost BiH (SBB) održanom u Narodnom pozorištu u Mostaru

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije