Dragan Čović: 'BiH do kraja godine može započeti pregovore o članstvu EU'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

Najavio je razgovore s predstavnicima bošnjačkih i srpskih partnera????????????????????????????? Pokvareni kriminalni nacio. Nije BIH skup tri plemena a ni izdajnici iz trojke ne predstavljaju Bosnjake /oni su protiv Bosnjaka/

Fghjkl

MA NE ,!!!" BOSNJE " NISU NACIONALISTI , ONI SU " GRADJANI " KAO I OSTALA DVA NARODA SRBI I HRVATI ! TI NE BI DAO DRUGIMA DA DISU !, JELI .?,,! SAMO DA NIKOGA NEMA OSIM BOSNJA !ALI NA TVOJU RADOST U BOSNI JE SVE VISE ARAPA , IRANACA , PAKISTANACA I OSTALIH ZAMJENSKIH

xxx

***

Adi

***

666

***

666

***

Mile

***

Katil

Najkorumpiranija drzava u Evropi,sasvim dovoljno da nikada nece pristupiti jer glavatim liderima to ne odgovara,jedino u ovoj mracnoj kasabi imaju privatni raj,u svakom drugom slucaju ne bi ni za kifle imali i ako treba spremni su napraviti ratnu krizu svaki put kada zemlja krene naprijed samo da zadrza svoje maslo.

Mile

***

ali, NARAVNO i OBVEZATNO!

PRVO moja dežela HERCEG-bosna, inšalah!! nemere se,a njekijem džoamjašma, disat zajedno ista hava, alaham.

Gost_Radio_Sarajeva

Vidi Europejca.

Huda jama i preselenje ustaske iredente

PRVO moja dežela HERCEG-bosna, inšalah!! nemere se,a njekijem džoamjašma, disat zajedno ista hava, alaham. ka ali, NARAVNO i OBVEZATNO!

Bravo supak

nadam se da ce neko od te pogani sto si nabrojao, od tog zla d ati **** ***** koja te je okotila, debilu islamizirani, ne postoji bosnjak nego bosanski musliman, popisam ti ja naciju nastalu u podrumu 93g ka Adi Ne postoji serpsko-kuroatska nacija iz krscanstva koje garantuje slavensku arijevsku cistotu. Jesi li ti to cionist ****aru?

Panzer

>>Najavio je razgovore s predstavnicima bošnjačkih i srpskih partnera????????????????????????????? Pokvareni kriminalni nacio.alisto! Nije BIH skup tri plemena a ni izdajnici iz trojke ne predstavljaju Bosnjake /oni su protiv Bosnjaka/ ka IVA<<Ti promjeni nik u Ismet kako ti je pravo ime lojavi.Nije ni draganče cvijeća,ali za ostale faraone je gospodin

Brkica

***

Rece

>>Najavio je razgovore s predstavnicima bošnjačkih i srpskih partnera????????????????????????????? Pokvareni kriminalni nacio.alisto! Nije BIH skup tri plemena a ni izdajnici iz trojke ne predstavljaju Bosnjake /oni su protiv Bosnjaka/ ka IVA<< Mali zeleni termit cija stranka je unistila drzavu,ti pripadas tom plemenu,mrssss PS;Iva ti stoji ko Fati zubi.

BRKICA

*** ka Brkica STAJE RADIO SARAJEVO ISTINA BOLI ZATO BRISETE ISTINITE KOMENTARE I PODRZAVATE ISLAMISTE IZ SDA I DF

Jaoooo ...

...pa nema te dugo, vrijeme je da krene predizborno mazanje, auuu...

/ Najnovije