Prijetnja Čovića: Bez Izbornog zakona nema ni izbora naredne godine

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lol

Bas cete nas zeznut, svakako koga god da biras - isto bude.

Hugolina

Mrsh, konvertitu. Hoce li uskoro kakav miting ili kongres KP Kine da te delegiramo?

Đurica

Sladak je Čović.

NN

Dugo je jos do izbora Covicu . Tko xna gdje ce ti biti za izbore mozda i u Zenici !

Goca

Izborni zakon pod video nadzorom,skeniranje,i strane komisije za pracenje od birackih mjesta do sabirnog centra i zavrsnog brojanja.i nece biti mogucnosti vasih krađa.

Pehlivan

Čemu izbori više uopšte na federalnom nivou? Tehnička vlada u kojoj ovaj neofašist ima važna i uticajna ministarstva, je idealno rješenje i za njega i za njegove kolege iz kriminalne organizacije SDA, i tako na vjeke vjekova.

Grunf

Ovakvi kakvi su nam i trebaju. Nedavno je i ambasada SAD rekla da u BiH i nema stranke koju smatraju čistom u smislu korupcije i djelovanja protiv nje. Elektronsko glasanje i odgovarajući nadzor - tako može. Lupetanja o legitimnom zastupanju više nikog normalnog ne zanimaju.

Guest

Guest Gdje je moj komentar? Je li zato sto je iskren.pa to ne odgovara nekom vasem sto stiti odredjenu pomenutu osobu fuj svakakvih sarajlija. Ne brukajte ono malo pravih sto je ostalo u SA nikad nisu bili obojeni.

Hahaha koji kriminalac! Nikad ti nećeš biti u Predsjedništvu!

.

Veterinar

Bakiru bas nesto ne ide zadnjih par mjeseci. Nadam se da ce kriminalna SDA brzo da nestane sa politicke scene BiH.

Tango

Ovakve ucjene se svugdje u svijetu nazivaju terorizmom! Krajnje je vrijeme da ova spodoba zavrsi iza resetaka!

071

Ima, ima. Ako ništa, biće izbori na ulici. Ionako ste godinama u tehničkom mandatu, a od početka ovih trideset odvratnih godina bez trunke legitimiteta. Vrijeme je da se skidate sa budžeta, da vam se oduzima pokradeni novac, plijeni imovina za koju ne možete dokazati porijeklo, i da idete na duže odmore u zatvorske ćelije. I pst, Čoviću, biće tužno kada se uvede elektronsko i obavezno glasanje i kada se sazna da imaš 16 000 glasača. Tužno, tužno. A ni jarani ti nisu puno bolji.

JA1

Jedan majmun terorise citavu drzavu. Promijenite ustav i napravite gradjansku sa jednom predsjednikom. Dosta je obog terora

Zao mi je

Zao mi je ali bit ce izbori samo ti neces biti izabran dotad ce valjda biti optuznica za Aluminij i ti ces iz udobnog zatvorskog kreveta pratiti rezultate izbora

deni

Samo mu je ova zadnja izjava ok - ostalo je užas

Istina

Čemu izbori više uopšte na federalnom nivou? Tehnička vlada u kojoj ovaj neofašist ima važna i uticajna ministarstva, je idealno rješenje i za njega i za njegove kolege iz kriminalne organizacije SDA, i tako na vjeke vjekova. ka Pehlivan Kako vam nije jasno da SDA i HDZ, uopšte nisu važni! I ako ne budu oni na vlasti, stranci dovode onog koga oni hoće! Mi smo okupirana zemlja, samo što mnogi toga nisu svjesni! Našom zemljom vladaju stranci, i za sve ovo što nam se dešava su oni krivi, a ovi naši su samo marionete!

/ Najnovije