Bursać začepio usta negatorima genocida: Novim tvitom pojedincima osvježio pamćenje

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentator

Ova dešavanja na ovim prostorima u zadnjih par godina je mnogo gora od dešavanja koja su prethodila 90-tim. Sta smo uradili tada, a sta radimo sada? Ne radimo nista znacajno sto bi moglo da sprijeci ponavljanje loseg filma. Svi znamo sta se poslije desilo... De ja vu... Odakle toliki nedostatak (cak i tragova) empatije prema drugim ljudima. I pitanje svih pitanja je zasto to rade ljudi ciji su preci prolazili kroz iste patnje????

Dejan

Jenog dana pljuvat cete i po Bursacu, kada shvatite ko je i zasto vam se uvlaci u dupe...uvazavate jednog anonimusa i bitno vam je sta on kaze, a ne uvazavate entitet, skoro pola BiH i konstitutivne narode

Komentator

Jenog dana pljuvat cete i po Bursacu, kada shvatite ko je i zasto vam se uvlaci u dupe...uvazavate jednog anonimusa i bitno vam je sta on kaze, a ne uvazavate entitet, skoro pola BiH i konstitutivne narode ka Dejan Nije u pitanju Bursac. U pitanju je ovo sto covjek (u ovom slucaju Bursac) kaze. Malo ipak treba ukljuciti SVOJ mozak i zamisliti se nad pjesmom uz gore prikazano kolo. Kako bi neki reagovali kada bi se u tekstu pjevalo o ponavljanju npr. Jasenovca. Ja smatram da bi to bila jednaka grozota kao i ovo gore prikazano. Samo sto neki na takva 'narodna veselja' ne gledaju istim ocima kada je u pitanju njegov ili tudji narod. Iskreno se nadam da vecina osudjuje ovakve i slicne ispade bez obzira na koji narod i u ime kojeg naroda se uvrede opjevavaju.

GOST

ZA POSTUPAK SKORPIONA SAMO IDIOT MOZE IMATI OPRAVDANJE ALI BI NAVEDENI NOVINAR TREBAO ISTO TAKO OBJAVITI STA SU RADILI VOJNICI NASERA ORICA 1992 I 1993 G U ISTOJ TOJ SREBRENICI U SRPSKIM SELIMA I TO SU ZRTVE KAO STO SU I OVO ZRTVE.

/ Najnovije