Dragan Bursać: Hoće li Vučić u Prijedoru ponoviti ovaj govor?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baddy

Tuzno je ako neko misli da je Oluja bila neka herojska akcija. I civili, koliko god su navijali o toj "srpskoj krajini", oni su progonjeni i ubijani, a ne vojska i bitange od generala i majora koji su istu tu tvorevinu napustili glavom bez obzira. Ko god velica Oluju, i slavi - totalno je u bezumlju i jednak je onome ko degradira i umanjuje zlocine pocinjene nad Bosnjacima i Hrvatima. Vucic je jedno obicno ****o, koje dolazi zbog poena da toboze zali zrtve Oluje, a zapravo ga istinski boli dupe za njima. Bursacu, tebi gode ove ****arije, jer zahvaljujuci njima ti nam se slikas po Novom Meksiku, Teksasu i Kaliforniji, jer si kao neki zagovornik suzivota. Istinski si jedan licemjer, koji je ipak bio u Banja Luci, dok su moje rodjene i stare Banjalucane tjerali otamo. Ne oprastam ti nikako, jednako si licemjeran i koristis situaciju kao Vucic. Samo sto to cinis sa plastom dobre vile.

***

***

Ljiljani nisu sa Karpata

BRAVO BURSAĆ NE KAŽEM JA ZA DŽABA DA SI TI NAJPOŠTENIJI BOŠNJAK-PRAVOSLAVAC ILI NARODNI REČENO VLAH U ZADNJIH 30 GODINA! ka Ljiljan:SERVI (današnji srbi) SU TURSKA *****AD Otkuda sad to zar nisu svi Servi divljaci sa karpata

Sta ces...

...stoka je to...

***

***

Alo

Gdje su Nikšić i Konakovic ? Za njih je ovo u PRIJEDORU normalno ?

***

***

HVALA OLUJI

***

***

***

Neka idu

u Rvacku obiljeziti oluju, nek sredi Dodo kod Zoke Milancheta.

/ Najnovije