Dragan Bursać Bošnjacima: 'Vi ste moji i ja sam vaš! Bajram šerif mubarek olsun!'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahahahahaha

***

SLJEDEĆEG TJEDNA OČEKUJE SE ODLUKA

O PROVEDBI IZBORNIH REZULTATA Murphy: Jedna stranka (SDA) treba prestati blokirati izbor Vlade Federacije BiH! Trebaju se pogledati u ogledalo i pitati zašto nitko ne želi biti partner s njima i neka se fokusiraju na izgradnju vlastite vjerodostojnosti - rekao je Murphy Američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini Michael Murphy pozvao je političke stranke da prestanu s blokadama, a njegovo obraćanje očito je bilo upućeno političkome dvojcu, SDA i Demokratskoj fronti, koji je posljednjih godina ključno pridonosio destabiliziranju odnosa u Federaciji BiH te poticanju međunacionalnih napetosti. Probosansko djelovanje nije kontroliranje javnih ustanova i poduzeća u uskom stranačkom interesu - poručio je američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini.

Bivsi vojnik VRS

sadasnji mudžahid SDfA. Neprocjenjivo

Budući Šehid!

Kakva metamorfoza SDfA bota

Branko

***

BRKICA

IZDAJICA SVOG NARODA

Nejra

Psihički obolio.

Panzer

Ovaj je puko ko kolica,neće ga njegovi,a ovi ovde šta god da im kažeš,teško povjeruju..

MrziteljPDA

Ovaj uzima love od stranaca lopatom na priči o suživotu! Ali ipak je lijepo čuti ovakvu priču

Gulliverus

Svi vi koji ovako pišete i vrijeđate Bursaća ste kreteni, i upitajte se da li vam nešto fali. Srbima je dovoljno da imaju naredbu da nekog proglase izdajnikom, nekim glupim Bošnjacima naredba da ne vjeruju drugom (dok imaju svoje male izdajnike) a Hrvatima ionako niko osim doglavnika frizuka ne valja, to je dogma!! A ostale građane ove zemlje ionako ne .ebu ni za suhu šljivu. Sve je ovo zbog te čuvene Korupcije što bi rekli neki zamjenici izaslanici zamjenika!! Bursać bravo na hrabrosti koju imaš, a ovim nevjernim Tomama neka konačno jednom otvore oči i oslobode se mitova i bajki.

BiH

Alahraziola, svako dobro tebi i tvojoj porodici, ti si realan srbin, svaka ti cast, trebo bi biti pocasni gradjanin BiH

/ Najnovije