Dr. Mustafa ef. Cerić: Zašto sam uputio pismo talibanima

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Zato sto si im simpatizer, istomisljenik i zato sto podrzavas vehabizam u nas

Ralle

Ovaj je veći vehabija i taliban od ovih u Afganistanu..

Guest

reče šerijat ima pet načela a navede četiri?

Vezir il' taliban?

Vjerujem da su talibani s pažnjom pročitali pismo i uvažili najbolje prakse pionira talibanizacije, selefizacije i skribomanije na tlu Evrope. A ni kontrašpijunaža ti nije bila mrska, "Vezire".

Mrš

ukratko

Sarajevo 1992 - 2021

Nikad nista pametno ovaj covjek nije rekao a svojim radnjama na visokoj vjerskoj poziciji unazadio je BiH i njen najbrojniji narod. Nikad islam niti muslimani u BiH nisu bili u gorem polozaju nego sada. Bh muslimani su bili europski muslimani i ponosni na to. Ovaj covjek je to sve promjenio i unazadio u svom mandatu, vratio je bh islam u 18 stoljece, a bh muslimane doveo do ruba opstanka! Uvezao "bolje muslimane" i "bolje obicaje" od onih od bosanskih muslimana.

Dabi se pravio važan i pametan!

.

Hercegovac u Bosni

Mislim da je relevantnije bilo da ste se oglasili po pitanju slucaja hafiza Kenana Musica.Ipak to je nasa zajednica i avlija.Ali jok ,lakse je davati komentar svjetskih dogadjaja, a talibani ce "garant " procitat pismo.

Infidel

Da bi ponovo, iz zaborava, došao u fokus pažnje javnosti?

Gulliverus

Pisao zato što je dokon, malo da filozofira, bolje bi ti bilo ex efendija da pišeš pisma ovim našim radikalima i vehabijama, isilovcima poput Pezića, Muse itd da ne varaju vjernike i ne zaslužuju ih lažnim tumačenjima, da ne urlaju po ulicama i ne sramite ovo malo Bošnjaka koji nisu pod palicom SDA i ostalih prevaranata!!!

Vezir

Koji je ovo sljam od covjeka.

/ Najnovije