Dr Kušljugić: Neistina je da sam pala na ispitu, sve je vidljivo u mom indeksu

0
Radiosarajevo.ba
Dr Kušljugić: Neistina je da sam pala na ispitu, sve je vidljivo u mom indeksu
FOTO: Screenshot / Medicinski fakultet u Tuzli i nova afera

Doktorica Sabina Kušljugić iz Tuzle reagirala je na tekst "Profesori namještali ispite studentima medicinskog fakulteta?", u kojem ona tvrdi "da Facebook stranica Studenat već duže vrijeme širi krajnje neistinite laži o njoj i njenoj porodici"

"Prvo je objavila da sam pala na ispitu kod prof. Tuce, što je neistina, što je vidljivo u mom indexu i dokumentima Medicinskog fakukteta. Stranica Studenat se nije zaustavila, već su od 28. maja opet krenuli sa lažima i montiranim "dokazima", piše dr. Kušljugić u svojoj reakciji koju je poslala našoj redakciji.

Ona tvrdi da su u dokazima priloženi stari testovi.

"Svi smo u predispitnim rokovima imali i pripremali se za ispit, koje smo dijelili u zajedničkim grupamate je izvučeno iz konteksta kao da su to testovi za tadašnje ispiteU te laži upletena je i uvažena bivša rektoricua prof. Kusljugić, bivša rektorica prof. Crnkić, sadašnja rektorica HadžigrahićprofŽigić i profBegić, te asistenta Emira.

Pod punom materijalnom, građanskom i krivičnom odgovornošću tvrdim da se pomenuti i ja nikada nismo bavili ovakvim stvarimaPod istom odgovornošću izjavljujem da nikada nisam dobila ispitna pitanja, a o čemu svjedoće i moje ocjene iz tih predmeta koje su niske, ali zasluženeredovnim prisustvom na nastavi i vježbama", navodi dr. Sabina Kušljugić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije