Dr. Kemal Dizdarević': 'Alisa Mutap nije gubila svijest, pa nije mogla imati amneziju'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

Treba biti maloo pametan da se skonta ovaj cova. Vjestacio je samo jednu vrstu amnezije ali ima i druga. Jos nije imo jedan papir koi su mu tek na sudjenju dali.

MrziteljPDA

***

ALE

INTELEKTUALNO ONANIRANJE! ONA KAZE DA SE NE SJECA I NITKO NE MOZE DA DOKAZE DA SE SJECA!

Nenad

Opet radiosarajevo pogrešno prenosi informacije. Izlisno je komentarisati ovakvo novinarstvo.

Error

Koliko godina natezanja jel imala amneziju ili nije.Zasto je tako tesko konacno dati javnosti odgovor na to usljed tolikih nalaza i odgovora strucnjaka.Zna se kad se dobiva amnezija usljed povrede glave.Sve ostalo je potisnuto sjecanje namjerno ili ne namjerno lazno ili istinito.Hipnoza je terapija i rjesenje da se prizovu sjecanja.Pa se postavlja slijedece logicno pitanje koje godinana ne mogu da shvatim (jer ta 'bivsa' kako vidim nit je insan nit ga je voljela) da ona kao ucesnik UBISTVA drugog insana (ako ne osobe koju je valjda bar malo voljela nekad )ne moze ili nece da pomogne da se pocinilac tj.UBICA otkrije.A koliko vidim udata je i ima dijete.Pitam se kako smije i kako se ne boji sutra za svoje dijete????

/ Najnovije