Dr. Dragan Stevanović upozorava: Morbili su tu oko nas, a ni poliomielitis nije daleko

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hulk

Lako je za djecu,odrasli nagrabuse ako ih uhvati.

Proteus2

Pa uvedite zakonsko obavezno vakcinisa je za djecu, manite se demokratije, vidite da nastaje haos. Morbili su blizu, ali ste vi doktori daleko, bavite se politikom umjesto svojim poslom.

Katy2410

Ovo je samo posljedica nekih cudnih zbivanja koja su se odograla 2008 i 2009. Da li je neko htio laku zaradu ili ko zna sta. Tad su djeca umirala poslije vakcinacija.E sad taj strah se tada uvukao. Najpostenije bi bilo da neko izadje sa informscijama pa mozda roditelji bez straha opet mogu vakcinisati djecu kao sto je bilo prije.

Doktor

Necu djete da vakcinisem ubijteme necu vakcine ubijaju dabi apoteke imali pare,?

Salkan

Necu djete da vakcinisem ubijteme necu vakcine ubijaju dabi apoteke imali pare,? ka Doktor Prvo nauči osnove pismenosti pa polako dalje. Daleko si još od medicine

Oko

Pa Draganeeee

/ Najnovije