Dosta je bilo vrijeđanja Bosne i Hercegovine!

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Haj kući keru ruski povedi i do dicka sa sobom

Sta je ovo?!

"Kud god okrenem ispadne naopako? Pa ja sam mislio da je vascijeli svijet ko ono moje selo vise Bajne Luke." , i zamisljeni pogled mu se izgubi u daljini.

Mostar

Ovo je bosnjacki primitivizam, a nikakav drzavnicki potez. Diplomatsko politicko dno, dna. Covjek je trenutno u Beogradu, a veceras u Zagrebu i radi, a vi uzivajte u ushitu jer ste naoravili sta?

Bravo

Neka je došao u naše dvorište ali nije ušao u kuću već je obišao cuku u kućici i bastovana čovića. Hvala Vam Precjednici.

Mostar

Drugorazredni političar sastao se sa drugorazrednim političarima.

hkk

Rusija je napravila neprijateljski i nemoralan čin prema BiH onog momenta kad se stavila u funkciju pokrovitelja negatora genocida nad Bošnjacima. Daleko im kuća od naše bila. Odje3 Lavrova od strane Komšića i Džaferovića je najviši državnički akt u Bosni od Dejtona do danas. ❤️

N

Nisam znao da je Bosansko bez 49% BiH, ali ako radio Sarajevo tako kaze, aferim.

Guest

Svaka čast Komšić pa i onom ljigavom Džaferoviću.

Nemam

Odlican drzavnicki potez gospode Komsica i Dzaferovica koji je sasvim sigurno uskladjen sa predstavnikom (predstavnicima) ipak vece i znacajnije svjetske sile od RF-a.

Guest

Mostar#ti si jedan ljigavac kao i onaj Čović ... kako bi razmišljao da je došao Rus u Zagreb, susreo se sa Pupovcem ispod Srpske zastave bez zastave RH? Ljigo ljigavi.

Sarajevo BiH

Svaki diplomata, a posebno oni sa dugogodisnjim "stazom", trebaju PRVO postovati drzavu u koju dolaze, njenu zastavu, simbole i naravno njene institucije! To je odlika i kulture ponasanja, a ne samo njihova obaveza! Dosta vise, Bosna i Hercegovina je nazavisna, suverena drzava, clanica UN-a, i ne treba joj sapun i parfem kao nekima koji to zagovaraju dok hodaju okolo Bosne a Boga mi i Hercegovine ponosne, u "prljavim" gacama! Svaka cast clanovima Predsjednistva BiH! Treba svima pokazati da ovdje preko 1000 godina zivi zajedno civilizovan, europski, hrabar, ponosan ali kad treba i prkosan narod sa svojim identitetom i integritetom sve pod zastavom Bosne i Hercegovine!

Novinar

Mrznja BiH muslimana prema svemu sto je ne-muslimansko je neiskorjenljiva.Nema boljeg recepta za raspad BiH. Bivsa braco muslimani i bivse hrvatsko cvijece samo tako nastavite. Alija vas je spengao u 4 kantona, a vi se samo i dalje ufuravajte da je cijela BiH vasa.

anfscd

чуј, босанско њет... „U Ministarstvu vanjskih poslova BiH održan je tête-à-tête sastanak Turković i Lavrova, te sastanak delegacija ministarstava vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i Ruske Federacije, a potom i ceremonija potpisivanja Plana konsultacija između dva ministarstva za period 2021/2022. godina.Nakon sastanka i ceremonije potpisivanja tog plana ministrica Turković iskazala je zadovoljstvo konstruktivnim i otvorenim razgovorom na sastanku delegacija dvije zemlje na kojem su konstatirali da su odnosi dvije države dobri. Naglasila je da je važno raditi na unapređenju saradnje u različitim segmentima naročito u oblasti ekonomije. Izrazila je nadu da će nakon potpisivanja Plana doći do poboljšanja saradnje u narednom periodu....“ де, болан, уозбиљите се и договорите се више... и провирите мало нос из тих бирцуза, на релацији мариндвор – чаршија...

gost

hocete da kazete s tim naslovom da je bih spala na ova dva levata?! niko ne vriejdja bih nego su ova dva balvana uvreda za zdrav razum i bih kao drzavu. ovakvom politikom se pravi bosanski pasaluk

Mostar

U nas se kaze cega se pametan stidi tim se budala ponosi. Citao sam maloprije na Klixu da polako izranjaju i oni pametni medju Bosnjacima koji shvataju svu bijedu danas ucinjenog. Da se razumijemo, osobno mi ovo totalno odgovara jer jasno pokazujete svijetu ono sto mi moramo dugo objasnjavati. Okrenite na N1 imate live prenos iz Zagreba, a doci ce i Lavrov iz Beograda

moke

Ajde odjebite s Rusima vise. Turci im srusili vojni avion, pa nikom nista. Potez, drzavnicki al kurko bi ga naprivili ova dvojica fikusa da nisu dobili mig iz Ambasade zna se vec koje. Sve u svemu Bosna na nivou Nagorno Karabaha. Kusur za velike sile.

Gost

Mile insistira na terminu Bošnjaci muslimani, ne bi li prskrbio kaakv poen n anti muslimanskoj euforiji na zapadu, jadnik nije svjestan ako postoje Bošnjaci muslimani postoje i Bošnjaci pravoslavci, Bošnjaci katolici, Bošnjaci ateisti , agnostici etc

071

@Mostar Pojma ti nemaš sa politikom. Oni koji se razumiju u stvari znaju šta je regionalni kontekst ruskog uticaja i da je ovo bio inshitreni debakl zvanične ruske politike u regiji. I to što dalje ide u Zagreb govori puno o onih 9% kamata na kredit za nekadašnji Agrokor. Treba vidjeti malo dalje od svoje mahale, pa komentarisati. Čović je samo uspio da ogoli činjenicu da nema nikakvu podršku zapadno dalje od Hrvatske, a i da se vrte prljave ruske pare koje generalno počinju za Evropu biti problem. A to što SDA nema pojma sa životom i politikom, to je drugi par rukava. Što se mene tiče, osovina HDZ-SDA-SNSD su tupani, kriminalci i provicijalni političari u pet deka.

dP

Nisu oni odustali zbog patriotizma već da se čovjek ne uvjeri kakva dva tokmaka sjede na tako odgovornim funkcijama.

Fuke

Čuj "bošnjački primitivizam" i diplomatski incident, čitam gore komentar. Zato Dodikova izjava da je Lavrov bio prvo u RS-u, a da poslije ide u BiH nije incident (incident najblaže rečeno) i to sve govori pred ruskim ministrom, a Rusija je kako Lavrov reče isključivo za Dejtonski sporazum. Pa, gdje nestade ta dosljednost?

A

BRAVO FARUK. KOMENTAR "U GLAVU", OSTRO, BESKOPROMISNO, PITKO, KVALITETNO. CESTITKE I KAO I UVIJEK EFEKTNO. CIJENIO SAM TO OD POCETKA TI KARIJERE...

Gost

Rusija je prva ili druga najmocnija sila na svijetu. Rusija cuva pravoslavce. I bas su ispala glupa ova dvojica sa svojim nekulturnim ponasanjem. Morate biti svjesni da su srbi konstutivan narod koji zivi u ovoj drzavi.

Fuke

@Gost << Niko ne osporava konstitutivnost nijednog naroda pa ni Srba. Ovdje je riječ o "diplomatskim incidentima" da ne kažem šta drugo. ;)

Xy

Muslimani , da imaju imalo pameti, riješili bi se ove dvojice budaletina, i izvinili se Rusima na ovom sramotnom i nečuvenom činu ovih svojih predstavnika. Inače, Sarajevo i muslimani će osjetiti posljedice tog svog glupog čina.

Fuke

@Xy<< Trebali bi se izviniti, za šta? Da se izvinu zato što ovaj put nije prošlo uriniranje po BiH? Teško da bi to iko normalan uradio. Mislim da bi stvar trebala da bude obrnuta, da Rusija ima dobre namjere.

Da

чуј, босанско њет... „U Ministarstvu vanjskih poslova BiH održan je tête-à-tête sastanak Turković i Lavrova, te sastanak delegacija ministarstava vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i Ruske Federacije, a potom i ceremonija potpisivanja Plana konsultacija između dva ministarstva za period 2021/2022. godina.Nakon sastanka i ceremonije potpisivanja tog plana ministrica Turković iskazala je zadovoljstvo konstruktivnim i otvorenim razgovorom na sastanku delegacija dvije zemlje na kojem su konstatirali da su odnosi dvije države dobri. Naglasila je da je važno raditi na unapređenju saradnje u različitim segmentima naročito u oblasti ekonomije. Izrazila je nadu da će nakon potpisivanja Plana doći do poboljšanja saradnje u narednom periodu....“ де, болан, уозбиљите се и договорите се више... и провирите мало нос из тих бирцуза, на релацији мариндвор – чаршија... ka anfscd

071

@Gost Rusija nije ni prva, ni druga sila na svijetu. Rusija ima BDP srednje male ili male evropske zemlje, i nikada posebno ne ulaže u razvoj ljudskog potencijala i raspoloživih resursa. U zadnjih 15 godina Rusija nije otvorila novo polje gasa, i više od polovine gasa koji isporučuje Evropi je preprodani gas iz zemalja centralne Azije poput Kazakhstana. Specifičan uticaj Rusija ostvaruje preko crnog novca oligarha, korupcije u Evropi, nelustriranih kadrova iz srednje i istočne Evrope, energetike kao i info rata. Treba malo poznavati stvari i biti svjestan sebe u cijeloj priči i konstalacije koja prevazilazi okvire vlastitog sela.

chim

Dostojanstvo se ne može kupiti novcem. Bravo Željko, bravo Usro. Ovo ti je jedini svijetli momenat u karijeri.

/ Najnovije