Stigla zvanična obavijest za poslodavce u Sarajevu: Mjere protiv COVID-a

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Herkez

Zašto ne natjerate firme koje mogu da omoguće rad od kuće? Svugdje u svijetu je norma, samo kod nas još uvijek poslodavac ne dozvoljava tako nešto... uredi zatvoreni, skučeni, prenatrpani...

Sarajka

Donesite zakon za realni sektor da oboljeli od virusa ili mjere izolacije ne znace otkaz. To je mjera sa kojom bi se onemogucilo sirenje virusa.

Doria

Meni nije jasno zasto idioti, koji hodaju ovim gradom, ne nose maske. Izadjem iz kuce i mislim da li sam zalutala u drugu dimenziju. Niko nema masku, a poneka muska starudija pokrila bradu. Zaraza se siri, debili ne haju. Da li ko pomisli koliko su ljekari umorni i kako im je u skafanderima raditi. Bolest unistava i trajno,, stoka ne benda. Dokle tako? Dolazi zagadjenje zraka pocrkacemo ko misevi.

Protesti!!!!!!!!

KADA ZULUM POSTANE PRAVILO, TAD OTPOR POSTANE OBAVEZA!!

Muška starudija

Meni nije jasno zasto idioti, koji hodaju ovim gradom, ne nose maske. Izadjem iz kuce i mislim da li sam zalutala u drugu dimenziju. Niko nema masku, a poneka muska starudija pokrila bradu. Zaraza se siri, debili ne haju. Da li ko pomisli koliko su ljekari umorni i kako im je u skafanderima raditi. Bolest unistava i trajno,, stoka ne benda. Dokle tako? Dolazi zagadjenje zraka pocrkacemo ko misevi. ka Doria Meni nije jasno zašto dokone nedojebane idiotkinje pišu komentare po ovim bezvrijednim portalima. Zaraza se širi, a smrdljive debele degenerične krezave krmače umjesto da peglaju veš, usisavaju i prave ručke svojim muževima koji im češu jaja u stanovima sjedeći u zakapanim potkošuljama goveđim gulašem kritikuju sve, svakoga i svašta. Žene - majke - kraljice i zvijezde Instagrama te gledateljice Farmi, Zadruga i ostalih visokosofisticiranih naučnih emisija, sve same dijagnostičarke, mikrobiologinje i kritičarke javnosti poput ove “Dorie” nesebično razastiru svoju nesagledivu inteligenciju i iskustvo u svim sferama nauke i društva i bilesi svu tu mudrost dijele na ovim jako važnim komentarima. Ukratko – Fuj.ba …da nije žalosno more bit da bih se i nasmijao..malo…

Dorian

Doriaaa? Mnogo si glupa!

/ Najnovije