Donosimo šta piše u izvještaju Christiana Schmidta UN-u

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šta bolan DONOSITE?

"Donosimo šta piše u izvještaju Christiana Schmidta UN-u" ???!?!!!?????!!!?????

***

***

komentar

A sta je sa Covicem? Ni rijeci o njegovim perfidnim i toksicnim potezima, opstrukcijama, prijetnjama? Ima li ista gdine Visoki Predstavnice? Hvala

Her Šmit

***

OROtektorat

***

Her komentator

***

Nepismeni novinari

donesi ručak kući, a na portalu objavi .....

Gulliverus

I eto Šmite i međunarodna zajednice šta ćete poduzeti na sve to što ste konstatovali ili ćete pustiti da to ide tako svojim tokom koji vodi u rasturanje BiH?? Mu to sve znamo da je tako a vi hoćete da izumite točak, mada ovo sve rečeno može da izgleda i kao instrukcija da se tako nastavi jer vodi tamo gdje želite.

Eki?

***

Uriniranje

Dodik je krkan ,ali ako jedan takav prelivoda može danas pljuvati Schmidta,Murphyia,sve redom bošnjake i raditi što god hoće onda nije on kriv nego svi oni koje vrijedja,jer mu je to omogučeno.Jednim potezom pera koristeći bonske ovlasti i dodik bi otišao u prošlost,a zašto to ne uradi Schmitd to je pitanje za njega; ili nesmije ili se ne pita ništa ili mu je tako naredjeno.

Papak mali

***

Sve ti je oprosteno

onog dana kada si uklonio sdfa kriminalce iz vlasti

Sarajevo BiH

Jedini normalni CIVILIZACIJSKI potez jeste ukidanje GTRS,jer genocidaši ce njatike sve dok ista postoji,

Bakir i Zeljko

su kosponzori kriminaala i najvece zlo u BiH

Turčin

. Iva, ili vec koji si transseksualac, napuši se k u r či n e, Turčine ka Papak mali . Ma ti si mala fašitička papčina samo. Nepismeni papčićak. Papčićuuuuuuuuu Paaaaapoooooooooo

Taksista

Visoki predstavnik UN za vrijeme rata u BiH Karlo Bozola naveo je u pisanoj izjavi u vezi sa dešavanjima Srebrenici 1995 - “U Srebrenici je po šumama stradalo oko 1.100 civila muslimana, jer su bili naoružani, i odgovarali su na napade, ali je bilo i onih koji su kao nenaoružani stradali, njih još oko 250 oko Srebrenice za tri godine, a vojnika muslimana oko 2.500 do 2.800 do kraja rata. Svi ostali sahranjeni doneseni su iz drugih gradova i sela.”

IVA

***

IVA

****

***

***

Josip

Da zakljucimo. U tvome izvjestaju stoji kako neko krsi sporazum, podriva drzavu, radi na secesiji i destabilizaciji mira. U prevodu radi sve ono sto implicira za potrebom bonskih ovlasti po Daytonu. Otisao si da pojasnis kako ne radis svoj posao ako sam dobro shvatio? Iako si potegao bonske ovlasti da "deblokiras rad FBiH" da bi profunkcionisao veci entitet, sada na rasturanje drzave i mirovnog sporazuma se pravdas po svijetu za svoj nerad? Za mnogo veci problem od nefunkcionisanja entiteta nista ne cinis po pitanju rasturanja drzave, vec konstatujes. Stvar je jednostavna! EUFOR na granicu sa Drinom i u Banja Luku, pa fino donese odluku BONSKU OVLAST o smjenji Cvijanovicke, Dodika, Viskovica, Stevandica i tuzioca Kajganica. Zabranis im rad i bavljenje politikom. Kraj. Ti bolan krsis odluke Incka, mrtvo hladno prelazis preko toga da se negira genocid javno, bezobrazno s osmjehom naa televiziji.

/ Najnovije