Skandal! HDZ-ov ministar finansija prenio nadležnost s države na entitete?!

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nesto mi govori da nam nije ispricana cijela prica

........

Guest

Pa ako nije po zakonu neka djeluje Visoki Predstavnik ili MZ.

308 Alka 28 Oluja

Za dva dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje! Da neće možda i Bošnje dati jedno novo slavlje Hrvatima?

More

Hrvatski turizm srušio sve rekorde i u dolascima nasprem najbolje 2019g, a zarada će zbog rata i visokih cena biti ČUDO!

Ka 308Alka..

..hoce...posebito zenskom pucanstvu...poznato je sirom svijeta da ne mogu odoljeti tvrdom i obrezanom :)*

Haško

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao. Sada će i Bošnje kukat i kmečat Hrvatima, kao i Četnici od 95g?

@Guest

Pa ako nije po zakonu neka djeluje Visoki Predstavnik ili MZ. ka Guest<<A na koju Mjesnu Zajednicu(MZ) misliš

Xy

Ma čuj Hrvatima neko bira predsjednika,predstavnik iz reda hrvatskog naroda ali za sve građane BiH

Lampa

Ovo je žalosno, ali po svemu sudeći Mala Jugoslavija tj.Sarajevo pošlo istim putem kao i Velika Jugoslavija. Sada svi vidimo da je politiško Sarajevo još dalje otišao od Beograda i da više nam nema popravnog. Pametno riješiti ako je ikako moguće.

nasvasta

Nebi prenosio da nema podršku riđeg slunte izdajnika gdje god mogu štovaoci UZP i krivoustog štetu čine uz amino Anje SDA bezmudih korumpirano nepotistićkih uhl****.Pa na raspalim ŽFBiH gdje uložiše stotine hiljada u trafo stanicu u Zenici pa je drže ugašenu jer štovaoci krivoustog nedaju da išta bolje i jeftinije prolazi u Bošnjaka nego gutaj staru gdje potroši ulja za dobre pare.Sve to SDA mutava hovna dopuštaju svojim partnerima pa i na štetu države.

rev

jel to dovoljno za zatvora?

Celo

A ŠTA JE BILO? Sada je protuustavno, a godinama birati Hrvatima predstavnika nije protuustavno, iako je Ustavni sud BiH presudio da je protuustavno? Niko ne poštuje Ustav pa što bi ga poštovali Hrvati? Stvaraju svoj entitet, a vi ako hoćete napadnite ih da vidimo šta će biti.... ka EU DOGOVORENO

Naglasak na ¨Pametno riješiti ako je ikako moguće¨

Ovo je žalosno, ali po svemu sudeći Mala Jugoslavija tj.Sarajevo pošlo istim putem kao i Velika Jugoslavija. Sada svi vidimo da je politiško Sarajevo još dalje otišao od Beograda i da više nam nema popravnog. Pametno riješiti ako je ikako moguće. ka Lampa .................. Valjda ce razum prevladat. Premda ne znam, nisam skroz optimistican kad vidim kako mala Jugoslavija rezonira...

Crni

Jah akrepa ...nema mi 3 dana boljitka kad ovu budalu vidim

Skandal! A RSA: labrta mandal!!!

:)))))

sankcije?

Zar ovaj covjek nije pod sankcijama? Imaju li sankcije i nastavak...? Vrijeme je za Visokog, Vasington, Bruxelles, London...zar ne?

Gost

Skandal? Zašto je skandal? Zato što nije pitao AUTOHTONI narod. Ništa vi nemate autohtono kao što imaju Srbi i Hrvati. Nikakva tu nema skandala, ministar

/ Najnovije