Donesene nove mjere u Kantonu Sarajevo: Stupaju na snagu danas

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Ko mi zaisce bilo sta, bice degeneka. Samo se vi igrajte mamicu li vam fasisticku

pero

Ni krivične prijave vas ne mogu zaustaviti koliko ste novaca uzeli za plandemisanje.

@Rokica čkapi

Ko mi zaisce bilo sta, bice degeneka. Samo se vi igrajte mamicu li vam fasisticku ka Roki Šta će tebi ko tražiti, jedino koke.

Mi bi se znate goozili...al'da nam ne udje..

..hajde ne serrite,bice plata radili - ne radili..

Salih

ODGOVARATI CETE ZA KRSENJE LJUDSKIH PRAVA I UBISTVA DOCE VRIJEME GLAD JE NA PRAGU BITI CETE ZA NEKE PECENICE

Pravda

Bolesni svijete ali oni koji su dali ime korona ,za to nema lijeka ali dobićete kaznu za narod koji maltretirate.

Ja

Ni krivične prijave vas ne mogu zaustaviti koliko ste novaca uzeli za plandemisanje. ka pero Kako su to novca uzeli pametni?? Štakore glupi papanski

/ Najnovije