Dom naroda prihvatio inicijativu HDZ-a i SNSD-a: Traži se smjena ministrice Turković

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pst

***

***

Sa

Ništa vi tu ne mozete samo možete baliti

ALAHU DRAGI

Svinau za Božić

Nadimak

Sto se ne predloži da Dodo i Čović odu u 3 p.m.

Gost

***

Dom

Da sam ja neTko, ja bih sad raspustio Dom naroda. Nisam, ali g. Schmidt jeste...Valjda sada shvatate zasto nam ne treba Dom. Zato jer samo zavadjaju normaln svijet u ovoj zemlji.

Nudžejma Cvitanović

***

Bisa

Sad ce Bisa jedno dvitri :) baklave, da snage dobije, pa kad obrise pod ovima kao mocciom :))....

Mare

Zajedno sa Hrvatima podelicemo Bosnu...nama pripada 75%...uzecemo i muslimane

Koel

Mozete ga podudlati skupa uzpovci i cetalji nema od toga nista zna se peocedura a biseru ostaviti jos jedan mandat obavezno neka gura u tehnockom mandatu jos 4 god

Panzer

Bisera zlo

sparco

E moja BiH tko te prokleo pa ti ove narode naseli.Zaslužila si mnogo bolje.Jedan narod se sladi na muci drugoga i tako u krug.Umjesto da se nesto pametno dogovore da svima bude bolje.

Mesar

***

/ Najnovije