Dom naroda odbacio prijedlog Zakona o sukobu interesa

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KOALICIJA ZLA SNSD/HDZ

i nosioc"evropskih vrijednosti"..uSKORO I NJEGA I NJJGEOVOG PAJDU OCEKUJU strasne sankcije i mozda i zabrana rada KOALICIJE ZLA SNSD/HDZ. Jer svaki fakismil sa Sjednica Predstavnickog doma se sada salje u EP i UN. Jako lahko se iz svega moze vidjeti KO KOCI put i KO JE UGROZEN u BiH.Jos da ovo vidi cviljavi srbokatlik Milanovic.Jednom Srbina, vazda srbin..Milanovic moze stotinu pouta preci na katolicantsvo, ne pomaze mu.Iz njega je IZVIRIO SRBIN odavna...

Objektivan i nepristran

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Name

Sve dok sjedimo u kucama, ovakve stvari ce nam raditi. Ljudi u BiH moraju shvatiti da bez izlaska na ulice ova banda nece promijeniti nista!!

Nikolica s prikolicom

Luda kuća. BiH bi bilo najbolje podijeliti između, Turske, Srbije i Hrvatske. Bez veze se mučite.

/ Najnovije