Izetbegović: Pozivam vas da se uozbiljite, nemaju svi 6.000 KM plate

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

treba vas sve istjerati iz tih fotelja,klosari

Erdo

Sve vam uzeti i vasoj djeci i njihovoj djeci, pasose, kuce, vikendice, auta, račune i dati vam krampe da radite za 500,00 KM sa cim bi placali zivot... Ni slucajno u zatvor ili slicno, nego samo da ne moze izaci iz BiH i da radi za 500,00 KM...

Erdo

Stoko nepismena i bahata... Ono kroji budućnost nekome...

Duduk

Za ovu izjavu što je rekao dotični mogu samo ovo HAHAHAHAHAHAHA nemaju svi 5000 il 6000km platu čoovjek(čovjek) se zabrino za nas

Covjek

Dobro si se sjetio

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Qw

COVIC, BEVANDA, BRADARA, KARAMATIC, CVITANOVIC, ZOVKO, LJUBIC...OPSTRUKCIJA NA SVIM POLJIMA...PRVI SARADNICI SNASD KOJI RAZBIJAJU BIH. ALI NIKADA I NIKADA...

Role

Notornnu činjenicu je izrekao Izetbegović..."nemaju platu svi 5-6.000KM kao vi (paramentarci i političari). Jasno je da HDZ i SNSD žele opstrukciju pa i izbora kao najvišeg akta demokratije. Ruski interesi su važniji od preživljavanja vlastitotg naroda. Isto se desilo i prilikom glasanja za ukidanje akciza, HDZ i SNSD protiv, radi i žive po principu da komšiji crkbe krava i nema veze što je već kod njih pocrkalo čitavo stado. E moji BH Srbi i BH Hrvati, sami ćete otići na kraju, Bošnajci ne trebaju ni prstom mrdnuti.

Qdl

Opaatruktori HDZ I SNSD imaju stalne plate a vi koji branite Covice,Bradare, Majkicke i et. compani nece imati ni za crnog hljeba. Prodavacete gace da se prehranite...

Db

Komsic vam je puuuno dobra donio u 12 g.samo sam zaboravio koja hahaha.haj sad svi u djamiju i jos dajte covjeku 4 g.mandata.

Bake the II

sad bi se roknuo, Bakir se zabrionuo za penziju. Jest Čović šhupak kao i ona ali komentar mu je na mjestu. Pusti se kampanje Bakire matere ti gdje si do sada bio smradu.

Guest

Guest Malo poteze je to objasniti bivsoj policajki strazarici zatvora zenskog u Velecevu. A zaboravih da je vakultet zavrsila sa 55 g. sve jasno stamparije rade 24/7 - 365 dana u godini.

Guest

Guest @ N Do jucer sa drugoga oblacio gace sad milioner. procitajte knjigu Sjecanja napisao Alija Izetbegovic na zadnjim stranicama pisala mu djeca u zatvoru sokiracete se.

tonk19

Treba im ukinuti sve povlastice, umanjiti plaću, za svaki ne dolazak na sjednice od plaće odbijati kao i ostalim radnicima u privredi. Pa ćeš ih vidjeti onda, a ovo ko se ponašaju ko svete krave, sram ih bilo.

Tatar

Vi da imate imalo morala i ljudskosti podnijeli biste kolektivnu ostavku i ne bi se kao sline provlačili od fotelje do fotelje a narod vam nema hljeba jesti Ti si Balote za ovo kriv A ti ženska nalazo da si ljudsko biće davno bi otišla sa scene

Pipi

Hebo vam pas hater svima, lopovi i ubice buducnosti, fujjj ukrali ste nam 30 godina zivota, stokoooo

Muslim

Pa zbog tebe bošnjačka omladina odlazi Bakireeee…

Kija

Od naroda ste napravili sirotinju...maj.ku vam j..bez svima svi ste isti opljačkali ovu državu i narod svi bez izuzetka ma mrš u p.m. A NAROD ....MA NISMO BOLJE NI ZASLUŽILI KAD TRPIMO!!!!!!!!!!!!!!

Kija

MA SAMO JE BITNO UBACI NARODU KOST NEK SE KOLJE BITNO JE KO JE KO KOJA VJERA NACIJA ENTITET I OSTALE P.M. ...A STO SU MNOGA DJECA KUČI GLADNA I PORODICE DOVEDENE DO BIJEDE E TO NIJE NIKOME BITNO

Alen

Da li je moguće???Toliko ne promišljenih,glupih izjava,jada i čemera iz usta samoproglašenog "bega".Da li je moguće da ima i jedan ozbiljan mentalni sklop bez obzira na IQ da ne vidi sav raskoš lazi i obmana "gospode"iz SDA.Ne kazem da su ostali cvjećke ali izjave poput ove"nemaju svi plate 5000-6000 km"zaista navode na osnovni poriv da se neko linčuje.Onda premijer svojim bahatim izjavama kaze struja je luksuz.Da li je moguće da smo tolike ovce?Izvinjavam se ovim zivotinjama sto sam upotrebio sinonim.

/ Najnovije