Doktor iz Gaze: Kada sam zbrinjavao ranjenike u Sarajevu mislio sam da se ovo neće ponoviti

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kurbani

Bleje kako im narede u dzematu.

Istina

Upakovali se u zastave i urlicu,nigdje ni jedan transparent ni poziv hamasu da puste taoce koje drze i muce mjesecima u tunelima.

2smtb

Čudno je i plitko, primitivno kako upravo oni koji su nad Jevrejima počinili najveća zvjerstva i progone na teritoriju bivše Jugoslavije, danas podržavaju Jevreje i za sve krive Hamas, apslutno slijepi za sve ostalo. Beograd je bio prvi gradu u Evropi koji je objavio da je „čist od Židova“ još 1941. O Zagrebu da i ne pričam, to cijeli svijet a i svi Jevreji znaju. Danas upravo ti kao podržavaju Jevreje. Zašto? Zato što su odgojeni na mržnji protiv muslimana, provode je aktivno već više od 30 godina i pokušavaju sve što znaju da to postignu. Najtužnija je činjenica da takvi primitivni degenerici nemaju apsolutno nijedan milimetar razmišljanja šta poslije toga. Kad kao oni pobiju i protjeraju muslimane, šta onda? O tome ne znaju ništa. Ali se čude nečijoj oprečnoj mržnji protiv njih samih. Kao i ovaj uporni nepismeni komentator, za dalje razmišljanje kapaciteti jednostavno ne postoje.

ja plaho

vlahinje volom jahati!

Ti si

vlahinje volom jahati! ka ja plaho Htjeo reci da Vlahe volis jahati

***

***

Srb IN

Htjeo reci da Vlahe volis jahati ka Ti si Hrtio je reci babo jajo b a l i ju napravio Aliju

Morat ceš

Htjeo reci da Vlahe volis jahati ka Ti si mamu pitat kako se osjeca doduše ima brke ko vlah!

***

***

Vjačnojapamjaš

Obožajem kad mi ga Kačko zakuje do balče pa mu onda sve progutam. Kako ja tako i svi mi gospoda pomilujemo

Volis KURAC u USTA BALIJO!!!!!!!

Obožajem kad mi ga Kačko zakuje do balče pa mu onda sve progutam. Kako ja tako i svi mi gospoda pomilujemo ka Vjačnojapamjaš Pozurio si da se JAVIS---

Istina

Danas u svijetu kada su se mnogi kupili za pare i za udobne fotelje da bi uživali, pred očima svih nas dešava se najgori genocid nad nedužnim stanovnicima Palestine od strane najgorih ljudi izraelskih fašista ! Ovi događaji u Palestini biće upisani u istoriji čovječanstva kao jedna bolna rana i mrlja cijelog čovječanstva. Izrael je karcinom planete, koji mora biti zaustavljen i odstranjen. Free Palestine !

vi svi i muslimani i srbi i hrvati prvo sta

Čudno je i plitko, primitivno kako upravo oni koji su nad Jevrejima počinili najveća zvjerstva i progone na teritoriju bivše Jugoslavije, danas podržavaju Jevreje i za sve krive Hamas, apslutno slijepi za sve ostalo. Beograd je bio prvi gradu u Evropi koji je objavio da je „čist od Židova“ još 1941. O Zagrebu da i ne pričam, to cijeli svijet a i svi Jevreji znaju. Danas upravo ti kao podržavaju Jevreje. Zašto? Zato što su odgojeni na mržnji protiv muslimana, provode je aktivno već više od 30 godina i pokušavaju sve što znaju da to postignu. Najtužnija je činjenica da takvi primitivni degenerici nemaju apsolutno nijedan milimetar razmišljanja šta poslije toga. Kad kao oni pobiju i protjeraju muslimane, šta onda? O tome ne znaju ništa. Ali se čude nečijoj oprečnoj mržnji protiv njih samih. Kao i ovaj uporni nepismeni komentator, za dalje razmišljanje kapaciteti jednostavno ne postoje. ka 2smtb PITATE STA SI KOJE VJERE DA SE NEBI SLUCAJNO ZA JE BALI MOZETE POCETI PRICU SA VAMA POGRESNIM ...VI STE SVI NACIONALISTI TO ZNACI PRIMITIVCI

gkmerčltkalktl

E moj doktore, pa ti dođe u leglo cionističkih islamista. Koliko su vam boraca poslali? A kada treba ratovati protiv muslimana i pravoslavnih, trčali su.

nbnmbnmkm.m

Njima je pentagon ćaba, moj doktore.

Sto si poceo

zato ti se desava tako su isto muslimani osmanlije u bosni zapoceli i otkud ti u sarajevu dosao bio sa Hamas Alijom

/ Najnovije