"Dok su oca tukli pred Mladićem govoreći da je Turčin, on je govorio - ja sam Bosanac"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Stoka genocidna!!!

moke

Za Mladića i Cerića svi smo mi Turci. "Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci, kazao je prof. dr. Cerić.

moke

I onda nas i Alija ostavi Turcima u amanet.

wst

jbo vas turci vise mi nemamo nikakve veze sa turcima mi vodimo porijeklo od bogumila kavi crni turci

@smoklje

I šta sad to na neki način opravdava sve srbske i hrvatske zločine. Do dan danas nigdje nisam imao priliku da vidim i da čujem bošnjaka koji za osuđenu osobu iz svog naroda nazove herojem. Jest da ih ima par ali opet ništa u poređenju sa srbima i hrvatima.

Respekt

Imam ogromno poštovanje za ovog čovjek. Od svih ljudi najviše je izgubio u Srebrenici, a najviše uradio da se istina o Srebrenici širi. I nikad nije na tom profitirao, nije patetisao, nije sebi kupio lovorike kao mnogi kojima je Srebrenica i srebrenička tragedija samo prilika da profitiraju. Radio je to uvijek dostojanstveno i časno, uvijek samo istinu govoreći. Hasanu svaka čast i puno uspjeha u dalje, raduni doktorskoj disertaciji!

Guest

Nema tu kazne, koja bi se za zivotinje kao Mladica, mogle izreci. Da bog da dugo jos zivio i kroz muke prolazio. Zelim mu bezsane noci i da mu se svaka zrtva u snu pojavi. Nenasao mira ni na onom svijetu.

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE, što će reći NAROD svetosavskih paganskih isilovaca

Gost

Ista ISTORIJA, HISTORIJA, POVIJEST se učila od 45-te do 90-te pa se tako učilo da su Muslimani nastali tako što su porobljeni ondašnji stanovnici prešli na islam (dragovoljno ili silom) prihvaćajući MUHAMEDANSKU vjeru. To nema veze sa srednjovjekovnim BOGUMILIMA.

/ Najnovije