"Dodiku se mora poslati jasna poruka, hapšenje legitimna reakcija države"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drk

Gospodine Konakovicu, umjesto stalnim napadima i svađama zasto Vi, kao probosanska stranka kako se deklarisete, ne pozovete SVE PREDSJEDNIKE STRANAKA KOJE ZELE MIR u FEDERACIJI, MA KAKO SE ZVALA, NIP, SDP, SDA, SBB I KAKO SVE NE  i zajednicki stanete u odbranu integriteta drzave BiH. Zasto  barem jednom, u ovom trenutku, ne pokazete SVI ZAJEDNO zube rusiiteljima BiH odnosno njenim razgraditelja  koji  su nas cetiri godine ubijali. Jer ako se oni ponovo vrate na scenu, znajte, nece biti ni vas ni nas.Vidite kako to rade u RS,  a u Federaciji je   za sve stranke da komsiji crkne krava, a  zaboravljate da to  crkavanje moze da kosta sve nas. I vi  i narodi i stranke nije bitno dali je to SDA, SDP, SBB,NIP, ILI neka DRUGA, zbijete redove pa da rusitelj BIH VIDI DA NE MOZE NISTA SILOM. ON koristi vasu razjedinjenost, svadu  i hoce da radi sta mu se zeli.  NAPADAJTE SE VI KADA JE EKONOMIJA ILI NESTO BOLJE ZA NAROD, koliko hocete ali kada je u pitanju BIH  i njena opstojnost, pokazite jedinstvo. Vidite sta radi opozicija i pozicija u REPUBLiCI SRPSKOJ.  Cvrsto su zajedno da odbrane ono sto su dobili znate na kakakv nacin. Molimo vas udruzite se u odbranu BIH DA ISKRENO MIRNO SPAVAMO, a NE DA BJEZIMO  GLAVOM BEZ OBZIRA I STRAHUJEMO OD RATA, GRANATA ILi BOMBI.

Hehe

Hahaha. Cirkusant! Kakve gluposti valja!

Hm

I sami znate i govorite i vi da ovakva BiH, kakva je, ne ide! Ili ćemo se uvažavati i biti skupa, ili svako sebi! Kao i u braku! Ljubavi i ne mora biti, ali ako uvažavanja i dogovora nema, slijedi razlaz! I šta tu nije jasno bilo kome?!

Hm

Kome se ne svidja moze da ide, svijet je sirok, ali nema brisanja i pomjeranja granica. To samo puskom ide, nikako drugacije, nazalost ali tako je.

Mostar

Ili dogovor ili razlaz

dP

Republika Sarajevo i dalje drži zabijenu glavu u pijesak. Ništa novo u politici, samo su nijanse zelene različite. postanete svjesni da u BiH postoje još dva naroda sa kojima trebate graditi budućnost, možda nam i krene nabolje.

Konakoviću,

A koje to države?! Gdje ti vidiš ovdje državu?! Ovo, što imamo i vidimo , mi obični građani, nije ni d od države! Ako ne može bolje, ne treba nam ni ovo!

Drk

>>Hahaha. Cirkusant! Kakve gluposti valja! ka Hehe<F U J MAJMUNE

Maloljetni “borac” ima PTPS

zlocin je bio tebe uvesti u politiku i to je SDA nama dala da jednosemestralni diplomac upravlja jednom mjesnom zajednicom a ne Kantonom. Isprazne price kao i Dodikova je legitimno “pravo” politicara ali nicija do zore nije gorjela. Nece ni tvoja

BiH

Sve je ovo jedna obicna smijurija i od drzave i od svih nivoa vlasti. Da ima iole drzave zatvori bi bili puni. Svaka prica o otcjepljenju, secesionizmu, nepostivanju zastave, grba, ustava, navodjenje na nesto, itd, itd, predstavlja odredjeno krivicno djelo za koje je propisana odredjena sankcija!!!! Kod nas se ljudi boje da rade posao za koji su se skolovali i za koji primaju debelu platu! Da je vidjeti samo jednom da neko stisne m.da i da primjeni zakon mislim da bi krenula lavina toga. Politika vise nista ne bi mogla zakociti, gradjani bi prodisali, drzava profunkcionisala a politicki kriminalci bi se nasli na mjestu gdje i trebaju biti!

Bugojno

Nije dodik kriv sto je kod aga i begova placa 400km(sadaka),nie dodik kriv sto je sda mafija otjerala omladinu,a danas bjezi i srednji stalez.nije dodik kriv sto ja demo borac imam 0 primanja bolestan,dadni odnos nece niko da te primi takvog.nije dodik kriv sto su u federaciji zadnja 3 mjeseca cijene otisle preko 30%.itd,ovo je politika skrivanja jada i bijede bosnjackog naroda u federaciji.ovo nije dno dna ovo je postala patnja i glad naroda,mozes mislit,a ramazan mjesec.

ma bjaazi

pusto bezvezno laprdanje. igre rijeci malih umova velikih ambicija.

OPET OVAJ UJKAN...???!

>>Nije dodik kriv sto je kod aga i begova placa 400km(sadaka),nie dodik kriv sto je sda mafija otjerala omladinu,a danas bjezi i srednji stalez.nije dodik kriv sto ja demo borac imam 0 primanja bolestan,dadni odnos nece niko da te primi takvog.nije dodik kriv sto su u federaciji zadnja 3 mjeseca cijene otisle preko 30%.itd,ovo je politika skrivanja jada i bijede bosnjackog naroda u federaciji.ovo nije dno dna ovo je postala patnja i glad naroda,mozes mislit,a ramazan mjesec. ka Bugojno<< KAD CES SHVATITIT DA SI DEBIL?DA SI IDIOT?

Bugojno

>>Nije dodik kriv sto je kod aga i begova placa 400km(sadaka),nie dodik kriv sto je sda mafija otjerala omladinu,a danas bjezi i srednji stalez.nije dodik kriv sto ja demo borac imam 0 primanja bolestan,dadni odnos nece niko da te primi takvog.nije dodik kriv sto su u federaciji zadnja 3 mjeseca cijene otisle preko 30%.itd,ovo je politika skrivanja jada i bijede bosnjackog naroda u federaciji.ovo nije dno dna ovo je postala patnja i glad naroda,mozes mislit,a ramazan mjesec. ka Bugojno<<ovi dislajkovi dokazuju svu prljavstinu ovog naroda,a pogotovo sda terorista i uljeba.u sljedeci par godina svojim ponasanjem cete ostat bez drzave,past cete na finđan drzavu,koja ce licit na mozambik po uredjenu.i ovako ste jad i bijeda u svijetu,bit cet jos gori.

Z

Koga ces ti sda jado uhapsiti i na osnovu cega? Zato sto covjek iznosi svoje misljenje ili zato sto moze raspisati referendum o secesiji? U svakoj demokratskoj zemlji to je dozvoljeno, samo u serijatskoj tzv. gradjanskoj bih to ocigledno nije slucaj.

/ Najnovije