Dodikova miljenica: Zavidim vam na bošnjačkom jedinstvu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pavle

Ubila se za pornića..

Bosna Bosncima

Radi se ipak o svebosanskom jedinstvu..... moraš biti preciznija i sve OK

stepsister hahahahaaha

Ubila se za pornića.. ka Pavle

Guest

Usta po dimenziji precice je, ocigledno samo za jedno pravo!!

krokodil

ti nije ravan

Habuhabuhabu

Bune se zbog odgođene vježbe, a zbog mjeseci nerada i blokirane države to im nije ni na kraj pameti.

Duduk

Nije problem što vređate ovu dotičnu problem je što vređate sve srbe i one koji nemaju veze sa ovim nacionalistima. Zar je teško reći čast izuzecima. Zašto sve stavljate u isti koš ovo što radite je sramota. A da oni koji će govoriti da četnik e nisam srbin

ja sam ISKUSIO drugo....

Nije problem što vređate ovu dotičnu problem je što vređate sve srbe i one koji nemaju veze sa ovim nacionalistima. Zar je teško reći čast izuzecima. Zašto sve stavljate u isti koš ovo što radite je sramota. A da oni koji će govoriti da četnik e nisam srbin ka Duduk O CEMU TI BA?Tih "izuzetaka" nema ni 2%!Jer ako Dodik ili Vucic pobjede na izborima sa 95% glasova e onda je haman pa citava nacija takva kakvi su i oni. A SVAKI SRBIN zlo misli Bosnjaku,SKORO SVAKI njih 95% najmnaje.To se jako dobro vidi i po komentarima na Avazu,Klixu,SA,posebno na procetnickom DEPO (nija)portalu.Dvojicu smo "ulovili".Naivci.Rade u Sarajevu kod "mrskog Bosnje", zaradjuju bolje nego mi, i onda ode kuci i pise gadosti o Bosnjacima.I onda se zezne pa napise neki komentar i sa posla...pusti mi te price ba vise.Samo Republika BiH ovdje pomaze!Vidis e sta se desi kad se Srbinu dadne vise nego zasluzuje.

Edo

Papanka dosla u grad pa se razmahala haha samo tebi treba dobar dzuvegija da dodzes tobe!

Duduk

Ja sam iskusio a šta to bolove u leđima od gledanje tv i igranje video igars, bol na bulji. Sramoto jedna il si ko specijalac koel doživio da ti srbi bježe na drugu stranu. A od je baš pouzdan jer je obišao sva ratišta iako je kao bio u Sarajevu

Pravda

Primitivisa zatrovana nacionalizmom, kad nauci hodati po asfaltu za nekih 100 godina onda će biti za medijske pažnje a do tada…neka krepa sto se mene tiče.

Guest

Guest Da si zdrava pri pameti ta bi usta zatvarala. I u konja su mali zubi mora da ti ih je pravio potkivac zuba po molbi " vile Raviojle" i zubatog jarana.

Đurica

Ma to jedna pametnica, samo takva.

/ Najnovije