Dodikova kćerka poželjela dobrodošlicu svom ocu riječima: "Opet je Bog..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Na estetskom nivou - slika je odron totalni. Ali, pretpostavljam da to takvim ljudima apsolutno ne znaci nista.

Gumi

Naravno da ga je postavio na noge mora on još jorgana da pojede,i da požanje ono što posija,korona bi mu bila spas.

Gost

Da je on bolovao od COVID-19, simptomi za hospitalizaciju, niti bi imao ove ‘šlaufe’ oko sebe a ni podbradak.

Pantic

Mislis sotona ga stavio na noge,vi ste sotonini podanici i stanovnici pakla.

@

Mislim da je g.Dildo malo smrsao..

Ni bog nece svasta.

Nece ni bog svasta. Ni njemu se ne gleda svercera i fasistu.

Jel'moguce

baja mali knindza likes this ;)

kikirez

Staljali mu ikonu na rane.

suljaga

I ova je haman krenula u politiku cim je stalno stavljaju na internet.

JA1

Dodo se na ovoj slici ocito rastopio. Sad se pitam, hoce li novi skandal, kad neka zemlja prepozna sliku na zidu iza njih .

Gost

Baš tako draga Gorice, i neka ga je stavio na noge! Zamisli da je umro i još mučiteljem postao. Ovako ćemo svi nastaviti gledati njegov blamaža šou te biti svjedoci njegovog konačnog potopa. Ne iščupa se on više iz svojih govana.

Bosnjak

Ovoj djeci političara bas lagodno i puni sebe. Jasmina izetbegovic 1milion ima zarade u svojoj fitlrmi, novalic e cerke 10tine miliona, sad i ova futavica šatro da pametnu ispali. Bas su u parama i od pasjaluka ne znaju šta da rade

/ Najnovije