Dodikov ATV prekida saradnju s Dacešinom zbog stava o Srebrenici: Ovo je odgovor našeg pustolova

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Ma neka su! Ko ga j....! Samo sloga Srbina spašava

071

Zastitnici naroda ce na kraju te kao navodno svoje narode doslovno bioloski unistiti. Na dobrom su putu. Poceli sa drugima, zavrsavaju sa svojima. Nacionalizam i fasizam su samo sadizam, trulez, ogavnost, najnizi oblici ljudskog postojanja, i na kraju smrt.

Ne pijem dok Paja vozi

Ma neka su! Ko ga j....! Samo sloga Srbina spašava ka Ne pijem dok Paja vozi Znači još si iznenadjen i uvredjen zato što loše pišem o vama dijaspori patriotama na socijali pa zato pišeš ove gluposti. Za mene jedina vojska ABiH i ⚜️

drsa

Poslije prvog malo duzeg putovanja, bilo gdje, tesko da mozes pravit razlike medju ljudima.. Vec sa 4-5 razlicitih drzava/kultura covjek ostane zadivljen tim kako je Bog lijepo prosarao svijet.. Robert Decesin je kosmopolit, razuman i noralan covjek.. Nema nista ljepse uz kafu ujutro od Robertovih putovanja.. kao da sam tamo negdje sa njim.. sta dodikovi papci mogu znat o ljepotama zivota.. dodikovci su tu da unistavaju, pljackaju, gaze.. Ono sto Robert zivi je zivotni raj, san snova..

Hvala Roberte

Svaki prilog,putopis,komantar ti je vrh.Samo tako nastavi,pun ljubavi i svjetla,to nam treba.Sretno ubuduće i uspjeha u svemu što radiš.

Ne pijem dok Paja vozi

Srpska se truba iz Bosne čuje i svakog novog Srbina raduje!

Sretan put Roberte

Očito si rekao što je trebalo da čuju. Njihov gubitak, putuj dokle god te to ispunjava i živi svoj san, slobodni građaninu svijeta.

BABABOBOBIBIBUBU

Bog je kaznio osobe koje se izjašnjavaju kao pravoslavci. Nema druge!!! Golem je to teret... Neće sa njima da žive Slovenci, Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci. Makedonci, Albaci... Jbte, pa kakv ste to... Ne mogu reći da ste ljudi - to valjda shvatate...

IVA

RS JE LEGLO KRIMINALA,FA.IZMA, NACIONALIZMA

Derim

Auu, jesi im odbrusio u p. m. Nece moci spavati. I da ti malo razbijem tu zabludu. Ne zivis ti u naivnom svijetu, nego si ti naivan. Ti zivis u pokvarenoj sredini. Ako ne vjerujes , upoznaj se s ovim retardiranim debilom sto " ne pije dok Paja vozi " i njegovim istomisljenicima , a takvih je oko tebe pun ku rac.

Derim

Srpska se truba iz Bosne čuje i svakog novog Srbina raduje! ka Ne pijem dok Paja vozi Kazu da nista na svijetu ne smrdi ko go vno pijanog i mahmurnog covjeka. E , ja ti se , kad sam doooobro mahmuran , nas erem u tu trubu , pa duvaj.

Robert

je previse svijeta vidio, tako da je prirodno da mu ne prija Dodina dzamahirija.

/ Najnovije