Dodika snimili na sastanku: Obećao podjelu Prijedora i formiranje nove općine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nenad Nešić

Eto me, bjezi dok jos mozes!

khm

Alaj si se zaigrao! A samo se osvrni šta historija radi s takvim kao što si ti, možda ti i jeste cilj da budeš ljudski otpad, u tom slučaju na dobrom si putu!!!

Ddd

Obecava sa Hrvatina razdruzivanje od BIH. MOZE AL U LAKTASIMA...

sa3

postoje li urednici kod vas smijesni portalcicu, sijaci mrznje

Komentar

Hoce da nas odtjeraju iz Prijedora Ja kazem odtjerajmo mi njih iz Bosanskog Petrovca

Sportski komentator

Konacan rezultat u BiH izmedju Srba i muslimana je 49% - 23%. Na losoj utakmici zahvalite Aliji.

NalivPero

Prvo molim administratora da ukine ovog bolesnika sa izvrnutim zagradama )( , na svim tekstovima i vijestima. Koliko god se nama ne sviđali potezi Dodika treba mu odati priznanje na nevjerovatnoj energiji i radu. Takvih političara je malo ili nikako u BIH. Nije anemičan kao bošnjački političari koji ne znaju ili se ne trude da nešto postignu ili gledaju samo lični interes svoje porodice a ne naroda. Dodik svakodnevno ,,bombarduje'' i medije i stanovništvo svojim izjavama i na kraju ili će u nakanama uspjeti i sve ubjediti u svojim stavovima pa i međunarodnu zajednicu ili će sagoriti. Uz njega se svakako lukavo prislonio i Čović koji bilo šta da se desi ima koga optužiti a on će se svakako izvući kao i uvijek.

mo-star

nacionalistička ideologija ili ti seljački radikalizam

/ Najnovije