Dodik u Beogradu: Nisam spreman da žrtvujem mir za RS

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Koje samo šuplje priče valjaju ova dvojica, a Vučić praktično govoreći o infrastrukturi, putevima i ekonomiji otkriva granice neke Velike Srbije i pretenzije na susjedne teritorije, eto to je dobro i za Sarajevo, nadajući se da će mu doći Bakir i priznati podređenost u SS, a da ga ovaj postavi za guvernera malog begovata sa Bošnjaci stanovnici II reda. Pročitani ste, ne može ništa.

Pravda za sve

I....šta nije istina što je Milorad Dodik rekao?! Sve je istina, i to su činjenice! Ratovati niko ne želi! I to su činjenice! BiH može opstati samo ako su sva tri naroda našla interes da budu u toj zajednici! Ne može se ni jedan narod vrijeđati,i ponižavati, a očekivati da se to dozvoli!

Duduk

Chim; I ja se kotovo slažem sa tobom. Jedino mi je zasmetalo što ih uspoređuješ sa volovima, nemoj to je vrlo korisna životinja

Veritas

Pravda za sve, tako je, potpuno se slazem sa tobom, a i EU je promijenila pricu, nema vise favoziranja tzv. gradjanske BiH. Samo kako se konstitutivni narodi dogovore, ili je nece biti...

HashimQ

Entitete se mora ukinuti, ne smije se dozvoliti postojanje nečega što je zasnovano na fašizmu, genocidu, zločinima. Entitet RS nije država, on postoji samo zbog zauzimanja teritorije, to je ratni plijen. To će biti poništeno.

Puno laže

Mile brat bakirov

gost

Centon je potpisan pod pritiskom, znači puj pike ne važi

Guest

Ne zoveš se ti RS već milorad dodik

Vidi se

Sad se vidi da vucic muti bosansku vodu preko krmka dodika,on kad kaze uspori ovaj uspori.....uskoro cete obadva tamo gdje ste trebali davno sa nevoljom

Guest

Guest Ostavi se suma,rijeka ,vazduha i planina srpskih nego reci kad ces odcijepiti vojne srpske snage iz ABiH ha?

Guest

Guest Hello USA i MZ skinite sa vrata ovu trojicu iz SDA,HDZ i SNSD pokradose i unistise postene i gladne gradjane.

Guest

Guest Ne nego se mnogi bijednici prodaju za 20 dkg kafe ili 50 KM. Najbolji.je prijedlog da niko ama bas niko ne izadje na izbore da se stavi do znanja MZ sustina vaseg ne glasanja. Ali nece moci ima onih koji rade kod lopova i uce kod njih lopovski zanat.

Guest

Guest @Istina Bolji ti je nick lazov,jer sve sto si rekao si slagao.

/ Najnovije