Dodik: Bošnjaci žele visokog predstavnika da za njih obavlja stvari

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Narod RS

Gospodin Dodik je u pravu, i sve stoji što je rekao! Ono što je rekao je stav srpskog naroda iz Republike Srpske. Ko omalovažava njega, omalovažava i cijeli srpski narod u BiH, koji je izabrao gospodina Dodika da ga predstavlja!

robot

cuj potreban je dijalog, a vjecito postavlja ultimatume, kao ako necete kako ja hocu, necemo nikako i to je dijalog koji nam je potreban. pljuc!

robot

Gospodin Dodik je u pravu, i sve stoji što je rekao! Ono što je rekao je stav srpskog naroda iz Republike Srpske. Ko omalovažava njega, omalovažava i cijeli srpski narod u BiH, koji je izabrao gospodina Dodika da ga predstavlja! ka Narod RS kao prvo ni pocemu ta budala nije gospodin, kao drugo njegov stav nikako nije stav srpskog naroda u BiH pa čak ni njegovih sljedbenika, i kao treće ko omalovažava njega, omalovažava njega a ne nekog drugog

Genocidna tvorevina

Mora nastati vratiti ustav BIH. A ove fašiste pod zemlju gdje im je i mjesto.

Edin

Kada se vlast u RS-u prestane biti produzena ruka Srbije, i isto tako kada HDZ BiH prestane raditi po diktatu Zagreba onda ni Bosnjaci nece traziti od stranaca da intervenisu. Drugacije ne moze.

AB

Tebe su stranci Milorade doveli na vlast , a ne Bošnjake. To što kršiš Dejtonski mirovni sporazum, zaro treba da odgovaraš !

Guest

Visoki predstavnik je tu da bi tebe i tebi slične štitio,dižeš frku da bi ostali pomislili kako radi protiv vas a ne obratno,pročitani ste

/ Najnovije