Milorad Dodik: RS formira ”pregovarački tim”, nećemo ratovati

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

m&m

Ista retorika kao i 90tih,samo što nije kazao muslimanski narod će nestati. Jasno ko dan da je rat neizbježan...

Koel

Nema se sta s tobom dogovarati ima ustav i zakoni ova drzava ostalo sve macku o rep ili se uhvati puske

Habuhabuhabu

Zakazao sastanak i isti dan uzeo kredit. Providno da ne može biti providnije. A sastanak je plaho brzo i završio. Sad se treba na pečenje da se nazdravi za kredit.

Visegrad

A kredit se uzeo 700 m. Sad možeš lupetat imaš para ali to neće imati ko vraćati.

Koel

Mi nismo za rat mi smo da se mirnim putem ukine grnocidni entitet rs ne vidimo sto bi se ratovalo mora se ukinuti rs po svaku cijenu mirnim putem moramo sjwsti i dogovoriti se o ukidanju

@

Nece moci, ove moci.!! Pa vi stvarmo niste normalni.!!

Latko zBrode

A sa kim bi ti JADO pregovarao, može ali da se ukine GENOCIDNA, na genocidu i snazi JNA nastala.

Mostar

Bosnjaci gube poziciju koju su imali od rata na ovamo. Izuzetno su prodali svoje kmecanje, ali su valjda dodijali i pokroviteljima. Vracamo se na izvorni Dayton, pravimo troentitetsku federaciju ili slijedi raspad

JA1

Samo se bi radujte, kad dodje na naplatu zaduzenje onda cu vas pitat jel vam do razdruzivanja ili prezivljavanja. Papci

Intelegentni

Ne s.ri i pare ne peri

GENOCIDAŠI

O tome postoje pravomoćne presude medjunarodnih sudova! Ti nisi u stanju da vidiš u kakvu će te to avanturu odvesti! Svi srbi će živjeti u Srbiji ali u sadašnjim granicama!

Nemam

Dobro veče draga djeco... Za laku noć ispričaću vam jednu pričicu... Pričica se zove "Mile i milion referenduma"...

Koel

Bosnjaci spremite se za najgore imate ratni raspored poslije 95 gdje ko treba da se javi u slucaju belaja vrijeme je ocistiti oruzje i municiju spremiti opremu zlo se sprema

Bravo Mile, navukao si glupe “bosnje”

kao majmune na banane! Odmah su povikali rat a jos im se guzice tresu od straha. Samo ih deri mirno i dostojanstveno!

Guest

Raja hajmo escape odavde vakat je zivjeti u boljem i civilziranom svjetu. Malo je jedan zivot da se ovo dovede u normalu. Pametnom i isaret dosta. Za koga krv proljevati i kome djecu zrtvovat ???

Re: Bravo Mile...

Vala baš... Isto k'o što ti ja derem staru

Bosanac 100%

Mile se moze mirnim putem razic sa Bih on moze napustiti Bih i zivjeti u srbiji u svojoj vili koju je kupio na ugrozenosti srba. Kome se Bih nesvida nek se razdruzi sretan im put bez povratka. Doslo je vrijeme da se polazu racuni odkud dodiku ovolika imovina koliku nemaju ni vlasnici velikih kompanija,nece ti pomoci noko narod tvoj ce ti suditi.

ja

evo vam pravi odgovor od 1:25:00 min. https://youtu.be/zevGTy-m5EY

Xyz

Jao mu retorike..razvaljuje drzavu, a Bosnjaci spominju rat? Pa kada su se to drzave razvaljivale bez rata? I njemu neko da dodje na noge da pregovara o raspadu Bosne i Hercegovine? Nema tu pregovora. Mirno predajte genocidni entitet i mirna Bosna!

Guest

Kako god covjek okrene nema ovdje bez belaja nikakvih rezultata.. tesko da ce se ista bez novog sukoba rijesiti a mislim da je to i cilj. Eto mi smo htjeli mirno al oni hoce BiH. Nema bosancima islamske vjeroispovjesti drzave mimo bosne ako to padne mozemo u pakistan, to se zivotima brani.

Spoljnopolticki komentator

moj konvertitu Zivkovicu, proci ce ti zivot u zelji da ukines Republiku Srpsku, i da se prosiris iz 4 kanotna koje ti je ostavio babo Alija po cijeloj BiH. najgore je sto ces muslimane iz BiH drzati u laznoj nadi da je BiH cijela vasa narednih decenija. nabuloza o tzv gradjanskoj BiH nije, niti ce proci. ko ce ti u to vjerovati dok ti Nadja dijeli Islamsku deklaraciju zvanicnim ambasadorima BiH u inostranstvu, pa se jos i slika sa tom knjigom koja je bila uvod u krvavi vjersko-gradjanski rat u koje je Alija gurno narode u BiH u proslom vijeku.

Guest

Ko sto rekoh bez krvi nista... sretno "susedi"!

Dla

Aide Dodo boga ti gore kod Janezka pa vi lijepo radite sta hocete od Slovenije a ovo jada sto je jos ovdje ostalo pustite pri miru.

/ Najnovije