Dodik žestoko napao Turković nakon njenog govora u Ujedinjenim nacijama

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SUPER K

Inače Koel je miran i povučena osoba al kad sjedne za računat ili tv on postaje super Koel a oznaka je KDP.Nama kad je u Bosni potrebna pomoć samo reflektore usmjerimo u nebo I On to vidi sjeda za računar ili tv i dobija super moči. I Šta je ono jel avion jel ptica ne to je super KDP ZAŠTITNIK BOSANACA

Bosanac 100%

Ova konjina misli da moze kao u rs-u komandovati sta ce ko reci,ko mu je kriv kad nemoze uci u ameriku. Mislim da vece budale na svijetu nema od dodika,po njemu sav svijet je lud a on je pametan a vidi se da mu je mozak otekao ko kliker.

Super K

A mislio sam reći računar, moć

Boom

Bosanac To što govoriš pa ti dosta grešiš u glavi su mu(u Dodika)našli jednu žicu i kad su je presjekli spali su uši.Pa su kasnije morali varit tu žicu.A kažu da je taj isti problem ima i Turkovićka

N

Samo zestoko i treba sa ovim fasistima.

Sasa

Ovako su i 94-95 govorili nema legitimiteta NATO i raspasce se ako napadne Srbe. Pa sta bi? Opet vi idete istim putem al sada nemate nikakva razliga da druge krivite.

Da

Predsjedniku Predsjedništva BiH, gospodinu Sofiju, je svaka na mjestu. Sve što je rekao je argumentirano i stoji! Turkovićka je žena koja je podkapacitirana za funkciju koju zastupa, i ta žena ne poštuje ni državu BiH, ni njene građane. Ona samo potvrđuje činjenicu da ovo nije država , nego neki strani protektorat, koji nam nameće ovakve likove kao ona!

G. Turkovic za predsjednicu

Ti bi reko on ne zna da mu je pramdjed iz Rumunije tu doso. Neces naci narod na planeti koji tako krije svoje porijeklo.

Da

Ispravka,Gospodinu Dodiku

Istina

Ministrica, koja sebi daje za pravo, da istupa u UN, bez dozvole ostalih članova Predsjedništva, što po zakonu mora! Koga ona tako zastupa?! Žena pred cijelim svijetom krši zakone zemlje koju zastupa i predstavlja! O čemu je tu riječ?! Ako ne bude smijenjena zbog toga, onda nam to daje za pravo, da države nema, i zakone ne moramo da poštujemo, jer ih ne poštuju ni političari i predstavnici vlasti!

Mladomuslimanski rezervat

kako ce glupe “bosnje” opstati bez poglavice, nemoguca misija.

Bosanski srbin!!! Hahaha

.

@Istina

Ministrica, koja sebi daje za pravo, da istupa u UN, bez dozvole ostalih članova Predsjedništva, što po zakonu mora! Koga ona tako zastupa?! Žena pred cijelim svijetom krši zakone zemlje koju zastupa i predstavlja! O čemu je tu riječ?! Ako ne bude smijenjena zbog toga, onda nam to daje za pravo, da države nema, i zakone ne moramo da poštujemo, jer ih ne poštuju ni političari i predstavnici vlasti! ka Istina Upravo zbog ovakvih ,,slučajeva'' gdje jedan, dva ili tri člana predsjedništva se ne mogu usaglasiti ni oko boje zidova kancelarija u kojima rade je potreban OHR i visoki predstavnik. Da do sada nije bilo OHR-a i međunarodne zajednice opet bi pokušali ratom i etničkim čišćenjima, oduzimanjem prava drugima cijepati državu. Bisera je ministrica vanjskih poslova BIH i treba zastupati interese države a ne pojedinaca i mislim da to dobro radi.

Pravda

Nebitan si debeli!

Koel

Dodiku je svaka na mjestu! Debela se odlučila i nikoga ne sluša, osim američku i britansku ambasadu! Pa nek njih zastupa. Srbe i Hrvate neće ! Niti je ikad. Kao što cijeli svijet vidi, Srbi, Hrvati i Muslimani su zagađenu, kao i na početku rata! Možda i više! Na silu ne može ništa postići, niti će! A pogotovo kad zemlju vode stranci, koji ustraju ovakve sposobne nekulturni, kao ova Turkovićka, koja ima veze sa diplomatijom koliko i hajvan!

/ Najnovije