Dodik zaprijetio da će u Njemačkoj tužiti Christiana Schmidta

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koji bolesnik

Koji kreten! Kako samo manipulira ovcama! Nije Bosna i Hercegovina sastavljena od 2 entiteta i 3 naroda, ne postoje zajednicke institucije Bosne i Hercegovine nego drzavne institucije Bosne i Hercegovine itd, itd. Sisaj ovce dok mozes ali nije to dugog stapa. Srpski narod je istorijski gledano sam presudjivao svojim cobanima pa ce tako i tebi!

lol

Seljačini je treba nikakve ustupke pravit, niri pridavati važnosti njegovim izjavama. Da se ja pitam, imao bi totalnu medijsku blokadu u Federaciji.

Nisam@Robot

Ja mislim da g.Dodik nije Budala, mislim nekakomi je to skros mala kvalifikacija, sta ima jace, vece, snaznije...!?

Genicidasi

Brzo će te vi za karpate .Svašta bože šta je sve naša Bosna i Hercegovina naseljavali kakvu sve vrstu stoke.

papac

Ha ha ha, jaro moj ti ne znas otici u njemacku, a ne sastaviti tuzbu ... ne mogu da vjerujem da su srbi ovako glupi pa ih ovaj bizon ovako lako šalta..

Miho

BRAVO MILE... Otjerali smo Nacisticke okupatore 1918, otjerali smo ih ponovo 1944, otjeracemo ih i sada... Sto ne reaguje Njemacka? Pa nisu ludi da im se opet Ruska zastava vijori na Rajhstagu...pardon Bundestagu...

Jest opasan čovjek

Da neće uvesti i sankcije Njemačkoj..kako će onda da opstane jadna Njemačka..

Hujić Ljiljana

Sarajevo malim slovom,Banja luka podebljwno

HEPA

KPKAH

Panika

Šta je Milorade postaješ svjestaj da je "došla maca na vratanca"...

Sadi

Pa njemu su se i oci posvadjale.

AB

Nemožeš majmune povlačiti potpis sa onoga što si potpisao jer ti se sad ne sviđa. Možemo i mi povući potpis sa Dejtonskog sporazuma i automatski više ne postoji rs !

Lili

Nemožeš majmune povlačiti potpis sa onoga što si potpisao jer ti se sad ne sviđa. Možemo i mi povući potpis sa Dejtonskog sporazuma i automatski više ne postoji rs ! ka AB Ahahahah... Kako si pametan RS nije osnovana Dejtonom nego BiH...povucite MOLIM VAS... Isli u skolu kod hamdije u kafanu...ahahahah

Guest

Guest Ovaj lik je na persi sa sobom.

/ Najnovije