Dodik uoči sastanka sa Escobarom za BBC priznao: Formirat ćemo vojsku RS-a

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Zanimljivo kako ove novinare iz velikih kuća ne zanima kriminalni Dodik više od ovog nekog "mirotvoriteljskog". To što ih nema u Hrvatskoj i Srbiji mi je jasno, ali za ostatak Evrope baš i nije.

Bosnjaci prodate duse, da nema bosanaca, ne bi ni bosne bilo.

Kupujmo srpske proizvode i podrzimo gospodina Milorada dok nam pisa po zemlji.

Koel

Ovo pasce treba elwminisati pod hitno inace srbi ne pise vam se dobro na proljece najkasnije

HashimQ

Pozivam sve Srbe da se pod hitno riješe ovog kretena Dodika, nemojte dozvoliti da ugrozi mir, da vam djeca ginu zbog njega, lopova seljačkog. Ako mislite dobro sebi i svojim porodicama spriječite budalu, kakva demokratija i laži, skidajte ga s vlasti. Mi Bošnjaci ćemo ove "naše" skinuti sa vlasti. Ovako više ne ide i gotovo, ako nas opet zakrve nadrljali smo svi. A ako se pojedincima gine, eno im polja na bujrum. Ako nas ovi ovakvi političari na vlasti svojim aktivnostima uvedu u rat, gotovi su, oni ga sigurno neće preživjeti!!

Bošnjak

Dobro, Bošnuaci ne bi trebali kritkivati ovog galamđiju - to ode odmah u drugi plan! Ali Srbi koji se slažu sa ovim idijotlucima - oni mi nisu jasni. Hrvati neka mudro šute! Ostali - ako ih ima neka prohovore već jednom!

Dr Karajlic

Po Dejtonu ova crkotina od drzave nema vosjku. Sad sto to ne odgovara minder politicarima iz Sarajevske mahale, to je drugi problem.

Duduk

Ovo pasce treba elwminisati pod hitno inace srbi ne pise vam se dobro na proljece najkasnije ka Koel<< Da li si ti to nudiš da smakneš dodika, samo izvoli

Guest

Guest Izgleda da ova budaletina ne misli na djecu i unucad. Kad puca svugdje puca. Eto sad ubijaju i dronovima citam pokusali cilj nije pogodio slabp izvjezban pikado.

Damianusdarcus

Pa, hoćemo li mi više vratiti ljiljane, himnu i Republiku Bianu???

Do druge osmice

To je šprdačina od vojske...

NB

Shata li ovaj glupan - kad kaže da nema Bosne time govori i da nema entiteta u kojem Srbi žive!?

Misliš

Genocidnu vojsku Genocidnog entiteta pa formiraj ali svaki taj genocidni vojnik je legitimna vojna meta i.mora se ubiti na licu mjesta kako kaže optužba iz Haaga.

Nikokaopixi

Svaka cast Milorade!Ti se drzis Njegoseve:" nema posla u plaha glavara'! Aamo napred i hrabro.Mogu talibani da ti se napuse samo!

Guest

Guest Ozda je Orban donio 1 milion Dodiku da ga Dodik pokusa dati Smidt. Ali djaba mu namjera koliko se vidi gospodin je tvrd orah. Nije kao neki kojima je davao.

Haha

Ne psujem, ali za ovo spinovanje migrantima i pokusaj da se svinja predstavi kao zastitnik Evrope od "muslimana", spinujem ti ga majci smece genocidno ...

Genocidasi

U proljeće kad ptocvjeta vrba pravit će mo paprikaš od srba

Bosanac

Laje traktorista smrdljivi

Bosanac

Laze petlja genocidni srbin

HEPA

KPKAH

HEPA

...i da,gore od KPKAHA su ovi iznad odvratni komentari...

/ Najnovije