Dodik: 'Ukoliko Schmidt nametne zakon o imovini, proglasit ćemo nezavisnost Republike Srpske'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Molimo Smitha

Da sutra proglasi da GT nema ništa sa zemljom zrakom vodom da sve pripada BiH.

Trojka

Rs je entitet u BiH i nemože nametati nikakve odluke jer je on privremen.

Otvoricu...

...sampanjac danas, samo daj proglasi da te ne gledamo vise!!

***

***

***

***

NM

“… Ukoliko Schmidt nametne zakon o imovini, održat će se sjednica NSRS..” Ipak priznaje Smitovo pravo da namece zakone!! Sto se tice secesije ona je isplanirana i samo se povod trazi. Neka Smit malo saceka dok provedemo referendum o promjeni imena drzavi u Bosna, pa neka opet prosrbijanci napadnu kao nakon referenduma 1992.

Koel

Proglasi danas mi smo spreni za 24 sata smo u bluci a ti nemoj da bjezis ako imas damu sacekaj

***

***

MN

Prvo trupe u Brcko pa nek proglasava

***

***

Juka

Jest ćete vi vucicev parizer.

***

***

***

***

Mex

Hajde mangupe

Borac sa Žuča

Nakon ovog her Schmidt mora dati neopozivu ostavku, ili oni koji su ga poslali u Sarajevo moraju naći nekog ko ima *uda da ga koliko danas zamjeni. Sutra će već biti kasno. Ovo sve asocira na kraj 91 i početak 92 uoči samog rata.

robot

i mi cemo u hrasnom proglasiti nezavisnost ukoliko ne nametne taj zakon

333

Znaci danas neopozive ostavke svih u drzavnim institucijama sa mjestom boravka u RS-u, a u petak proglasenje nezavisnosti? Moze. Cekamo, nestrpljivo. I kokice sam kupio.

/ Najnovije