Dodik: U svijetu postoje tri lidera - Putin, Si Đinping i Erdogan

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TNT

Dodik: U svijetu postoje tri lidera - Putin, Si Đinping i Erdogan ...Vjerovtno si mislio na diktatore, u tom si slucaju zaboravio na Vucica,( on odrdjuje cak i gdje ce se neka bandera postaviti u nekom selu) ahaa, on ti dodje vise kao neki Lider ili tako nesto. Onda OK.

sarajka

zaboravio si Vucica

Guest

Da za zatvora

Zaboravio je jos Kim Jong una. Ne salim se, covjek vodi svoju zemlju vrlo hrabro, jako teskim putem, i ne posustaje.

Bilo je jos nekih istinskih vodja ali su umrli u zadnje vrijeme. Chavez recimo...

AsAsova

U svijetu postoji mnogo kriminalaca, bolesnika, budaletina.. Ova trojica su najjaci medju njima.. Sam Bog zna koliko su ljudi pobili, pozatvarali, unistili.. PAPAK utovljeni TI si okruzen poslusnicima, sticenicima i podobnim, TI bi seljacino da se jos vise izivljavas nad nama ? Da nas trpas na dugogodisnje robije ako slucajno spomenemo tvoje razne Ronhil-afere ? Da te puste da budes malo svoj, da nas rasprodas tim svjetskim degenericima ? NE MOZES bit sta ti hoces, BiH-a ti nije tata ostavio nit si je mogao ukrast sa bakirom i draganom.. Ovde mozes ocekivat samo robiju !! Svi jedva cekamo da svane taj dan.. I za tebe i za dragana, bakira.. za sve one smradove slicne vama, sto opstaju samo na tudjoj nesreci i jadu.. PS Nisu Srbi izgubili medijski rat, nego su se sami izreklamirali kao koljaci, zlocinci, ljudozderi, primitivci.. Od Slovenije, Hrvatske, BiH-a, Kosova, Crne Gore do raznih Velja, kartela.. Niko o Srbima "A" nije trebao rec, svakom ko i malo mozga ima jasno je sve.. I ti bi da te puste da budes svoj ? Opet bi da koljes i pljackas, da prekucas Balkanskog kasapina i karadjica ? Da nas povedes jos jednom autostradom pakla i genocida ? Je*emo i tebi i svim tvojim idolima sve pogano i odvratno ! Svijet bi 100% bio puno ljepsi bez vas..

Nestalo je djikanu odvratnog,cinicnog, osmjeha kojim je provocirao vecinski,autohtoni,bosnjacki narod! I ne pjeva! Nije mu vise do zajebancije! O sebi se zabavio!

.

/ Najnovije