Dodik u Beogradu: Govorit ću u ime Srba, nisam šarlatan kao Džaferović i Komšić

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

papac

Wow,,Ovaj ko Kusturica srbi srbi.. Pa dobro seljak znamo da si srbin ... I ? jesli li jos sta ? Imas li kakve druge kvalitete ? Uostalom nisu srbi u BiH tako primitivni.. Poslusaj malo ove sa carshije.. Ti si za njih neaderetlac u pm...

Istina

Ti si ludak i štetočina ovima koje predstavljaš.

AB

Odzvonilo je tvoje Mile. Ovo su tvoji zadnji pokušaji da sačuvaš ono što si pokrao od srpskog naroda i uvijek si govorio u svoje ime. Tebe srbi ne interesuju koliko i lanjski snijeg !

Tango

Ovaj skup nesvrstanih se pretvorio u skup seoskih lola i pjevaca po satorima?! Tito, Nehru i Naser se okrecu u grobu! Klasicna teroristicka svetosavska zamjena teza :"oni bombarduju sami sebe!" Ako je iko ovdje sarlatan onda je to ovaj jadni lik koji ima totalno iskrivljenu sliku stvarnosti. Hajde sto se budala ne boji za sebe ali zar mu nije zao njegove djece Igora i Gorice? Kako se ne biji da ce se naci neki Velja Nevolja da od njih napravi cevape?!

Logi

Samo da podsjetimo: Pokret nesvrstanih je međunarodna organizacija koja danas broji 120 zemalja članica koje su smatrale sebe službeno neujedinjene s jednim ili protiv jednog od većih blokova. Svrha organizacije, kako piše u Havanskoj deklaraciji iz 1979. je osigurati nacionalnu neovisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i osiguranje nesvrstanih zemalja u njihovoj borbi protiv imperijalizma, kolonijalizma, neokolonijalizma, apartheida i rasizma, uključujući i cionizam i sve oblike strane agresije, okupacije, dominacije, miješanja i hegemonije, kao i protiv blokovske politike.

Nisi

Nisi sarlatan ali si budala

Bosna i Hercegovina

Kad je covjek kreten onda je stvarno kreten! Psihijatrijski slucaj za terapije i izolacije!!!

Prnjavor

Halo bosanski pravoslavac, začepi više

Rale

U ovim nesvrstanim su bile samo siromasne zemlje u kojima su vladali diktatori

/ Najnovije