'Turković hoće da ambasadori nose u džepu zastavu i rašire je čim izađu iz auta'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lola

Gospođa Turković ima apsolutno pravo i moju veliku podršku da traži tako što, jer se radi upravo o diplomatskim predstavništvima Bosne i Hercegovine u inozemstvu, a ne o privatnoj organizaciji ili prćiji, kako to ovi ne-političari kažu. Neisticanje zastave, jednog od najvećih simbola jedne zemlje, najviše govori o ljudima, u ovom slučaju ambasadorima i predstavnicima BiH vani, a osim što pokazuje njihov ignorantski i nacionalistički stav odaje i dojam da je riječ o nepismenim i glupim ljudima, koji su na tu funkciju došli samo što su stranački dužnosnici i aparatčici, a ne ponosni službenici jedne od najstarijih zemalja u Europi.

Jok eto

Hoce da nosate cetnicke zastave pod koim ste cinili zvjerstva

Buhahhahaha

Ova turska greska u evoluciji hoce svima da prica kako se srb nacija dobiva od isilizovane pravoslavne hereze. Nece te srbija nece te bosna nece te ni turska. Furdo.

KAO

Sjeverna koreja

sada imaju

i narodi i gradjani u bosni ko su gradjani oni drugog reda

ona bi

mogla da nosi oko vrata privezak ili samiju zastave ili na kuce u hrvatskoj da postavi zastavu bosne

Ratko Mladić

NECE NIKO NOSIT TU TERORISTICKU BH ZASTAVU

/ Najnovije