Dodik traži sastanak sa Macronom: "Spreman da bude na neutralnom terenu"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakva budala ti si zavraio svoje sto se tice politike u eu mozes jos kod orbana samo

Guest

Nisi ti neutralan,te šuplje ne možeš više nikome prodati.

Haha djukac da se sastaje sa Makronom!

.sastat ces se ti sa tuziocem uskoro!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Drina

Daj prestanite vec jednom koristiti Dodikovu terminologiju npr. "zajednicke institucije". To je negiranje drzave. Postoje samo drzavne institucije illi institucije na drzavnom nivou. I prestanite vise davati publicitet pravoslavnom separatisti. Kad ste vidjeli da Vuccevi tabloidi daju ovoliko prostora njegovim oponentima ili nasim prodrzavnim politicarima.

Kakve

Novonastale situacije? I sta ima Dodik sa Predsjednikom Francuske po tom pitanju? I u kojem svojstvu on trazi susret.? Tako mogu i ja da mu pisem, samo sto znam puno vise o Francuskoj od njega. Cisto sumnjam da zna gdje se nalazi slika Mona Lize, da zna gdje je tvrdjava If i po cemu je poznata, da zna ista o Kamargi, Provansi ili slikaru Mistralu. Itd

Bosanac

Traktorista hoce traktora francuskih da moze bjezat u SMRDIJU ionako smrdi

Qqq

>>Daj prestanite vec jednom koristiti Dodikovu terminologiju npr. "zajednicke institucije". To je negiranje drzave. Postoje samo drzavne institucije illi institucije na drzavnom nivou. I prestanite vise davati publicitet pravoslavnom separatisti. Kad ste vidjeli da Vuccevi tabloidi daju ovoliko prostora njegovim oponentima ili nasim prodrzavnim politicarima. ka Drina<< TACNO, TO SU DRZAVNE INSTITUCIJE. ON OVAKVIM IZJAVAMA HOCE DA KAZE DA JE BIH SASTAVLJENA OD 2 ENTITETA, A U USTAVU PISE I SVIJET I ZNA DA BIH I M A 2 ENTITETA. ZATO DODO I NEGIRA DRZAVU I PREDSTAVLJA JE U RUZNOM. SVIJET TREBA UBIJEDITI MAKRONA DA DODIKA NE PRIMA JER JE ON PUTINOV I RUSKI PRIJATELJ I ZA RECESIJU BIH.

Bosfor

Dodik dobio instrukcije od Lavrova da pokuša preveslati Makrona za rad Putinovih interesa. Al, nije Makron naivan, zna on čiji je Dodik igrač, jer da neznam, nebi bio to što jeste. A Dodik je djikan, bio i ostao šatorski zabavljač.

Boom

Novonastale situacije? I sta ima Dodik sa Predsjednikom Francuske po tom pitanju? I u kojem svojstvu on trazi susret.? Tako mogu i ja da mu pisem, samo sto znam puno vise o Francuskoj od njega. Cisto sumnjam da zna gdje se nalazi slika Mona Lize, da zna gdje je tvrdjava If i po cemu je poznata, da zna ista o Kamargi, Provansi ili slikaru Mistralu. Itd ka Kakve Vaaaaoooo ti znaš puno o Francuskoj i znaš gdje se nalaze slika Mona Lize. Jaaaaooooo muko moja

@Ljiljan

I nemože ljiljan da ne spomene svoju prvu ljubav

Bilo koja lokacija

Lokacija za susret Vašington. Uh, ali Dodik ne može tamo ?

Slaninar! Evo kako covjek izgleda kad se najede krmetine!

.

Guest

*on **i Goricu po vazdan. On trazi da se nadje jijesenje za krizu. Dodik stvarno nije regularan u svojoj genocidnoj svinjskoj glavi. Samo da on, Covic i Bakir nestanu sa scene i vise nikad se nedopusti, da ovakvi kriminalci i pljackarosi, dodju na vlast, tad vise nebi bilo ni krize, niti problema.

Evo ga opet

Krkan ocekuje da ga Macron neposredno po izborima primi i pomogne mu u formiranju vojske rs,te mu po akcijskoj cijeni proda nekoliko ratnih aviona "rafal",te po mogucnosti par ratnih brodova koje bi stacioniro kod svog prijatelja covica u Neumu,a mozda mu dadne i nekoliko tenkova,pjesadijskih vozila i barem tri lansirne rampe uz obecanje da ce pobit sve muslimanu u BiH.Neznam jeli tko krkana obavjestio da je Macronova politika suprotna mari le pen koja kao on,coviv,milanovic i orban jedini u Evropi podrzavaju putina u agresiji na Ukrajinu. E,da je li cuo da je jansa izgubio izbore u Sloveniji.

Mirza Tvica

Kada Dodik traži razumijevanje za republiku srpsku on u stvari traži razumijevanje za etnička čišćenja i genocid. On jednostavno ne razumije da etničko čišćenje i genocid, odnosno republika srpska idu na sramotu a ne na čast srpstva, kako to tumači onaj monstrum D. Ćosić..

Tuner

Nabavi traktore od njega.

Guest

Guest Razmisljajuci o svim predsjednicima drzava koje znam preko tv,blizine,daljine itd.etc. cast pojedincima oni su defektne licnosti. Svakom od efektnih nesto sa glavom-mozgom-vijugama nije ok dok razmisljaju iz svog mozga.

/ Najnovije