Dodik stigao na sastanak sa Erdoganom: Pogledajte susret

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pogledajte video

Kako se Dodik lijepo poklonio Eroganu! Hahahhah

Hahaha

Cuo od babe kako nema do turske balegije… :P

Krkan

Na stranu šala, Dodiku se slošilo...

Čovjek

Ma dajte više sta psujete? Mogu li neki konstruktivni komentari, sve seljaci komentiraju.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da ce od Sultana dobiti ferman da se ubije!

.

Damianusdarcus

Lijepi strah... ovako su mu i đedovi klečali pred janjičarima!

Guest

Guest @ Hahaha Cula baba da je u turcina velika k??????.

Ghost

Tu je drzavna zastava, nije mu dobro.

Beni

Raja jeste li primjetili da nema zastave rs? HahHaha

Nisam@Robot

Na snimku se bas vidi da lik ima neku opasnu sifru, oci stalno nesto traze, odlutan pogled itd...znam to iz razgovora sa mojim psihologom. Nista licno.

Bosanac

Taibe vodi i njega i baketa u tursku i mrs i ti iz Bosne taibe

TNT

Dodik je Bosnjak (Bosanac) Pravoslavne vjere... nikavi Srbi ne zive u BiH kao ni Hrvati. Hrvati zive u Hrvatskoj u Bosni zive Bosnjaci Katolicke vjere, Srbi u Srbiji a u ovoj nasoj lijepoj zemlji Bosni i Hrcegovini zive samo Bosanci (Bosnjaci) razlicitih vjera ili vjeroispovjesti. Dodik naziva Bosnjake Muslimanima a i sam je Bosnjak samo on to ne moze jadan da skonta kao ni njegov kolega Covic koji je takodje Bosnjak.

@TNT

Dodik je Bosnjak (Bosanac) Pravoslavne vjere... nikavi Srbi ne zive u BiH kao ni Hrvati. Hrvati zive u Hrvatskoj u Bosni zive Bosnjaci Katolicke vjere, Srbi u Srbiji a u ovoj nasoj lijepoj zemlji Bosni i Hrcegovini zive samo Bosanci (Bosnjaci) razlicitih vjera ili vjeroispovjesti. Dodik naziva Bosnjake Muslimanima a i sam je Bosnjak samo on to ne moze jadan da skonta kao ni njegov kolega Covic koji je takodje Bosnjak. ka TNT Tako je a u Srbiji žive Srbijanci Islamske vjeroispovjesti i ostali Srbijanci različitih vjeroispovjesti

Damianusdarcus

Meni je ovo dirljiv trenutak... srela se dva rođaka... naime neke 1820.godine Dodina pra pra nana je jednom čuvala ovce i naišao je Erdoganov pra pra dido...sablja za pasom, na vrancu bijelom, turban na glavi... kad ga je vidjela Jovaksima...ma dalje znate... al opet kažem... lijepo je kad se familija skupi!

/ Najnovije