Dodik: Šta god progovorite odmah neko iz Federacije BiH uputi tužbu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milokrad

Milokrad i Nemili rad... Karatketistike cjelokupne političke strukture BiH. Niko od vas nema ni trun ljudskosti u sebi...

Halo

Imas jos koju ikoni? Pitam za prijatelja.

071

Šta god ko od vas kriminalaca, šibicara, prevrtanera, manipulatora, sve do jednog velikih zaštitnika etničkih interesa, koji nas sahranjujete već trideset godina progovori, mi odmah znamo da prosipate šuplju da biste prikrili neku trenutnu aferu, kriminal, nepovoljne ugovore sa MMF-om, namješteni tender, ukradenu umjetninu i da biste generalno sačuvali svoje guzice koje su, očigledno, sve više u procjepu. I neka su, i šteta što ljudi na vrijeme ili makar ranije nisu shvatili o čemu se radi.

011

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

071

@I šta je bilo dalje u sljedećoj epizodi serije "Breaking with Reality"?

/ Najnovije