Dodik: Srbi nepodobni za rad u bh. institucijama; Zvanično: U institucijama 36% Srba

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KEKEC

STA VAM NIJE JASNO TO JE ROĐENO DA BI LAGALO DA BI OBMANULO LAZ IM JE U KRVI SRBINA SPASAVA LAZ STA OCEKIVATI OD NARODA KOJIEM JE SVAKA DRUGA PSOVANJE BOGA I LOKANJE RAKIJESTINE

jkjtoiitšoš

Dodik želi reći da u institucijama federacije i kantona nema procenat srba koji bi po popisu iz 91 trebao biti. Samo nepismenost i zlonamernost produkuje ovakve tekstove koji nas zasigurno vode u disoluciju. ;)

Www

SVJETSKI LAZOVE. U INSTITUCIJAMA RADI ONOLIKO KOLIKO JE TRAZILO ZAPOSLENJE. A 90 ODSTO SRBA STE OTJERALI VI, PRIJE AGRESIJE I TO KARADZIC, KRAJISNIK, PLAVSIC....ISTORIJA NIJE UNISTEBA, ZNA SE I PAMTI SE...

Guest

Prvi on radi u Sarajevu a ostali Srbi koji rade u FBiH i državnim institucijama očito za njega nisu legitimni.

bjkjSČJČl

Ma šta ima veze bona!

@Brato

STA VAM NIJE JASNO TO JE ROĐENO DA BI LAGALO DA BI OBMANULO LAZ IM JE U KRVI SRBINA SPASAVA LAZ STA OCEKIVATI OD NARODA KOJIEM JE SVAKA DRUGA PSOVANJE BOGA I LOKANJE RAKIJESTINE ka KEKEC Tako je rođeni su da lažu i Čedo Domuz pa Jovo Divljak, Mihajlo Petrović on je lagao uf pa isto Rade Zoranovića itd sve su to laž8vci jel tako

Užasno

Samo vi dajite mjesta ovim konjinama za njihove nebulozne izjave!!!

Gost

Ma hajde ne lazite, Bakir kaze da ima 46% Hrvata, a njegova je laz prihvacena.

ksdkjjj

A ima idiota koji mutavo ponavljajući idiotluk bez ikakvog validnog argumenta misle da pobeđuju u raspravi. U idiotlendu gde gradonačelnica (rubni slučaj) čestita "kalendar" sve je moguće ali to ničim ne obavezuje ostatak sveta. Idiot će ponovo kukati o nepravdi jer je lišen razuma, nesposoban za celishodan rad.... ;)

Ljiljan

Dodik želi reći da u institucijama federacije i kantona nema procenat srba koji bi po popisu iz 91 trebao biti. Samo nepismenost i zlonamernost produkuje ovakve tekstove koji nas zasigurno vode u disoluciju. ;) ka jkjtoiitšoš PRVO OSVETA ZA 11 GENOCIDA PA ONDA PRIČA O DISOLUCIJI!

kdkskkokfo

Možete probati no bojim se da rizikujete jedan istinski.

Guest

Guest Nisu nepodobni bosanski pravoslavci koji vole svoju drzavu BiH. Ti si nepodoban bosanski pravoslavac, jer krades iz usta zlogaje gradjana iz manjeg entiteta rs FBiH.

P

Ja mislim da je ovaj Dodik Srbin

/ Najnovije