Dodik: Srbi i Hrvati će kreirati zajedničku izjavu o funkcioniranju BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

????

Sto nisi pricao kako vam je narod gladan i kolike su im penzije..narod je gladan i nezadovoljan dok ti plivas u njihovom novcu..o tome si trebao pricati..i jebi se vise sa svojim idejama o razdruzivanju..davno si ti tazdruzen sa svojim mozgom!

Objektivno

Konačno. Dajte više, dogovorite se. Sve 3 strane moraju biti zadovoljne i imati interes da budu u zajednici. Ako jedna strana nije zadovoljna, to ne može funkcionisati.

Koel

Mozete vi nailovoj materi kreirati bez bosnjaka nema nista bozete ga samo flautati skupa bosnjacima

ghost

Ti si jedan od najvecih neprijatelja ove drzave. Tebe samo ova glupa prica jos moze zadrzati na vlasti, a poslije toga..pa ima mnogo toga za sastavljanje optuznica. Nicija nije do zore pa nece ni tvoja !!!

Guest

Ja, i.....?

Moze..Referendum u genocitetu i Sandzaku...bujrum!

A onda i Vojvodina trazi svoj spas..ode i Pljesevska dolina..TEBE TREBA ROKNUTI IDIOTE JEDAN NACIONALISTICKI!Tako dobijas izbore!Uz pregrst KRIVOTVORENIH glasackih listica stampanih u GRUDMA kod tvog brata po kriminalu Covketa!

Ovi o razaranju drzave a Dino Konakovic po Sarajevu o svojoj fotelji!?

..za NOVU FOTELJU!Kojovic radi za Dodika, to svi znaju, Niksic ni u svom rodnom Konjicu gdje ga ljudi najbolje poznaju-ne moze preci izborni prag....ali DINO Konakovic, ublehas koji nije dva puta dosao na DIF a dobio diplomu kao"zasluzni reprezentativac" prvo omladinaca Srboslavije pa BiH..ON koji je kao drugi covjek imao tajne sastanke na Bentbasi u drustvu Kojovica sa prvim covjekom BIA(bivse UDBE)..on MAZE OCI BOSNJACIMA NAJVISEI DANAS BI NAS SVIJU ZA PO KILA ZLATA PRODO!Dok on pogorsava odnose medju Bosnajcima svojim idiotskim"facebook djelovanjem", dotle i jedni i druge urusavaju drzavu.Ne moze se SDA boriti iz a drzavu i proiv Dine koji smao PODKOPAVA sve sto se uradi!

Sdd

MORE BIT BIDNE U LAKTASIMA...

Drk

SVIJETE, EVROPO, AMERIKO... DAJTE OVOG RAZGRADITELJA DRZAVE I SIJACA STRAHA LJUDIMA UKLONITE SA SCENE. U OVO VRIJEME KORONEJOS NAM JE ON POTREBAN. LJUDI, N A T O, O H R -U DAJTE POMOZITE OVOM NAPACENOM NARODU DA JEDNOG OVAKVOG NELJUDA KAZNITE... SRBIJO, ZASTO OVO DOZVOLIS...

Aha

To care! Vrijeme je da se karte stave na sto! Nećemo više sa onima koji nas mrze. To nije nikakva država.

Gh

Samo naprijed mile, kad vidis da su bosnje ovako zapjenile nakon tvojih izjava, onda definitivno znas da si na pravom putu. Samo ih nastavi prcati da ne znaju sta ih je snaslo. A bih svakako ima rok trajanja, kao i yuga sto je imala.

@????

Pa penzije su jos jedina stvar koja ide u prilog vama u pederaciji, ali ce se i to uskoro promjeniti, jer vas je srpska prestigla po prosjecnoj plati, a po minimalcu vas je presisala za 115 km vec citavu godinu dana, iako ste vi nakon dejtona imali duplo vece plate. Kao sto vidis srpska konstantno napreduje, a vi nazadujete, prosite i kradete ljude po bascarsiji i trazite veceru po hajfisima, dok vam bakir obecava blagostanje nakon sto ukine republiku srpsku, koju vec 25 godina pokusava bezuspjesno ukinuti. Mozemo samo mi traziti vase ukidanje, jer ste gori i nefunkcionalniji dio bih.

/ Najnovije