Dodik šokirao priznanjem: 'Bili smo na ručku, Milanović je rekao da znamo šta desilo u Srebrenici'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Haha, Dodu treba kredit za pisljivih 1,5 Mio KM??

Kakva provala!!! On toliko istrese da se ne pomuci! E sad, koliko je tu kriminalom zaradjenih para, svi lako pretpostavljamo da nije bas sve cisto, jelte? :)

Panzer

REKLA KAZALA HAHAHAHA ZAŠTO SE SVE NOVINARČIĆI HVATAJU

Ujko

Muslimani su cvijece navece i to sefer,serif,zuka itd itd

mirzatvica@hotmail.com

zna cijeli svijet. a u Haškoj presudi i haškoj arhivi ostaće zapisano za sva vremena. I u rezolucijama EU i demokratskih država, u filmovima u knjigama, u tegobnom sjećanju u duši...znaće se za sramotu iza koje stoji republika srpska...za vjeke vjekova.

@ljiljan

***

mirzatvica@hotmail.com

a Dodik mu je na to rekao ... pa ni u Vukovaru nije bilo zločina sem nad srpskim narodom

Sda bagra

***

Gost_Radio_Sarajeva

Ima li neko od vas da konta kako se živi generalno u vašim bananama, umjesto da prežvakavate jedno te isto desetljećima? SNSD čak nema ni partijski program.

Logoras

***

Guest

Samo Rat da ovo rijesimo jednom

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

***

***

Sta cekas??? Sto ga nisi poveo, ti gOOOzijo?

Samo Rat da ovo rijesimo jednom ka Guest

Panzer

Bitno je POPLJUVAT Hrvate,zašto ovaj islamski portal ne objavljuje samit u Zagrebu

/ Najnovije