Dodik sjedi na sastanku s Kojovićem, a u istovremeno ga vrijeđa na mrežama: 'Bošnjački parazit'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema kraja

Pa pobogu više, na dnevnoj osnovi po tri izjave ovog primitivca i tako godinama. Silovanje naroda Dodikom i njegovim čoporom. I najizdrzljiviji bi se umorili.

Nije

Pa pobogu više, na dnevnoj osnovi po tri izjave ovog primitivca i tako godinama. Silovanje naroda Dodikom i njegovim čoporom. I najizdrzljiviji bi se umorili. ka Nema kraja Nije on kriv, vi ae bavite njim svaki dan po hiljade puta.

samo mirno i staloźeno

vrijeme curi, Burle ima sve manje vremena, mora krenuti na sve ili ništa, a onda ukidamo eres i fbih

Bogami, ja ne

Nije on kriv, vi ae bavite njim svaki dan po hiljade puta. ka Nije Ko mi? Ja se ne bavim, ne do mi bog. Ne mogu rahat port da otvorim od primitivca. Njim se treba sud da bavi, zakon, a ne javnost. Odavno je krimos za ćelije i robije.

Americko-bosanska rapsodija

Murfi komponuje, Reis diriguje, Dodik svira, Trojka igra…

Haha

Muslimani prate Mileta ko lajvskor. Nevjerovatno i skandalozno!

Hulk

Nije to nista licno, striktno biznis.

Sarajevo bih

Sta ce vanago laktasko veparske glavuse i genocidas u dusi nego lajati ko ker,to mu je sve sto zna gdin Kojovic ne obraca paznju na primitivne primate ostale psihom u kamenom dobu.

MrziteljPDA

Kao i svakog psa! Možeš ga izvrijeđati ali on će opet doći

Licemjeri

Hrpa idiota otisla volu na noge! Ne drze ni svoje price da se sve treba dogovarati u institucijama Bosne i Hercegovine. Omugucili su mu vadionu iz gliBa, kakvo licemjerstvo. Zavrsili ste sa pozicijom, idu izbori, nikad vise za ovakve bile De!!!!

Namćor

Taktika seljačka, da ih isprovocira da oni prvi izadju iz koalicije i da diskredituje sve Srbe koji nisu pod njegovom kontrolom. Problem seljaka generalno je odsustvo inovacije tako i ovaj komad seljačine radi po šablonu i sve više udara tintarom u zid, dok je sam sebi ne razlupa.

Guest

Kaže mu Mile, Mile što je poharao i opljačko Srbe kao nijeda im dušman do sad

Joja

Kaze nesto prekrsteni ujko. Ne bi me cudilo da se kandiduje za prešjednika Hrvatske,porodicno stablo mu to dozvoljava mada je on zivotinjskog porijekla ,krme obicno hahaha

/ Najnovije