Dodik se sastao sa Cavusogluom: Susret počeo čvrstim zagrljajem

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bratskim,familijarnim zagrljajem..

Lijepe riječi su ukras!

Pavle

Bošnjaci na aparatima

Brat

Braca po krvi . Sto dalje od nas.

Asker

Rekao sam davno da dodik samo glumi da mrzi muslimane ,a da pomaze covicu i milanovicu.Bas suprotno jer kao svaki Srbin nemoze zaboravit klanje nad srbima u Jasenovcu gdje je milanovicev djed po majci bio cuvar i koljac,a bogami nemoze im zaboraviti ni protjerivanje i ubijanje vise od 450 000 srba iz krajine i jos bombardiranje iz aviona djecu ,zene i starce.

gost

Bakire napravi li se nešto za Bosnu , #pitamzafamiliju, prije***nego što spakujem kofere, alahimanet i doviđenja Bosno moja poharana

ZA LJILJANA?

ETO SAD VIDITE DA STE KAO ZEMLJA MUSLIMANA??? ZADNJA RUPA NA SVIRAL! ! ! ! CUJ ALIJA DAO U AMANET DA TURSKA BRINE O B I H A ON DADE SRBIMA POLA ZEMLJE A TURCI SVE ULAZU U SRBE A MUSLIMANIMA KO ***.

Haha

Hrabrost vjere Inicijativa da prijatelji iz Turske pomognu obnovu jedne džamije u Bosni potekla je prije oko tri godine, prilikom posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH džamiji "Alija Izetbegović" u Istanbulu. - Rogatica je jedan od najznačajnijih gradova u povijesti Bosne i Turske. Ovo mjesto bilo je najveći regrutni centar Osmanske imperije. Odavde su u Istanbul išli najbolji studenti, ovdje su se rađali najbriljantniji i najhrabriji Bosanci. Jedan od njih zvao se Šedžaudin i po njemu je ova džamija dobila ime. A Šedžaudin znači "hrabrost vjere" - kazao je jučer reis Turci i Bošnjaci - Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.

Genocidasi

Vole se braća po materi pasiji sinovi. Krv nije voda

???

Ovo je ponizavanje g. Izetbegovica !!!

Get a room:)

Get a room you guys :)

HashimQ

Vidi Negatora što se grle, što ti je reć genetika!!!

Bosna

Sve su to ista *** ovaj grli Dodu a Brko grli Bakrenog A narod ovce gleda i bleji

Ask

Kad pročitas komentare vidiš da od ove države nema ništa, sama mržnja , pa mi mrzimo naše a hoćemo državu sa srbima i hrvatima.

Ljiljan

Da su za 650 godina Turci samo milovali serve oni bi se izlizali,nego su ih razmnožili jahajući servske snajke a zatim ih rasprostranili po prostorima bivše smrdoslavije davajući im imanja da bi mogli uzimati harač za vojsku koja je išla u daljnja osvajanja!

N

Asket Što se tiče zločina vi o tome nemate pravo govoriti, sve najgore što se mogli napraviti zločinom i u zločinu ste prvi zajedno sa bslijama, čudesa ste radili u svim sukobima na ovim krajevima o čemu olovka svjedoči , tako da vi stvarno nemate pta pričati i zločinu

Krivo

Rekao sam davno da dodik samo glumi da mrzi muslimane ,a da pomaze covicu i milanovicu.Bas suprotno jer kao svaki Srbin nemoze zaboravit klanje nad srbima u Jasenovcu gdje je milanovicev djed po majci bio cuvar i koljac,a bogami nemoze im zaboraviti ni protjerivanje i ubijanje vise od 450 000 srba iz krajine i jos bombardiranje iz aviona djecu ,zene i starce. ka Asker Ne glumi, on Tuke, svoju braću po očevima voli, a mrzi bosanske muslimane.

/ Najnovije