Dodik se ponovo obrušio na Amerikance i SDA: 'Stranka je pravila spiskove nepodobnih za likvidacije'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

III

Kunem se sad me briga za nikoga, tako nek Ameriku tuži zbog ped****** razloga.

Ljiljan:KARPATSKA SVINJA DUDUK

ANERI GA DOVEZLI U VOJNOM TRANSPORTERU NA VLAST AMERI GA I SKLANJAJU SA VLASTI A ZAJEDNO SA DUDUKOM UKIDAJU GENOCIDNU TVOREVINU KOJU SU I NAPRAVILI!!

Kao i srbi 92

Te liste su pravili srbi 92 godine i tako pokušali da stvore Genocidnu tvorevinu. Teroristi

***

***

Samo SDA!!!

Kad smo mi Bosnjaci glupi i mrzimo svoje ,sto je Tiitina ostavstina,pa ne znamo sta je najbolje za nas-e onda slusaj i gledaj sta ti dusman kaze. Na koga ti dusmanin frkce,to je najbolje za tebe Od sada-samo SDA!Nikad vise SDP ili ostalo novonastalo smece od stranaka!

Dojava

Jest to mu je dojavio uzor Ratko Mladić uz dodatak da je on poprilično osvetio srbe zbog bitke na Kosovu,a sada je red na njemu i vučiću da nastave gdje je on stao

Bosanac

Ovu Zivotinju bi volio zaklat i citav njegov copor ovo je kuja okotila

Bože pomozi

Raspirivač mržnje ne odmara. Maestro laganja. Baja krimos.

***

***

333

Kad se taliban Dodik rasprica....

Lazes...

... kao i obicno. Zao covjek, koji nikome ne donosi dobro!!

Koel

***

Aca

Postaje sve ludji i ludji kao i AV u Srbiji Samo si ti pravio spiskove opozicije i nepodobnih Srba

Moj Vlashe nikad se naucit

Uvijek neciju **** primite pa se pocnete prsit ko biva jaski ste. Sta ces ako Tinpu izvuce prangiju izmedju tvojih polutki i okrene se na drugu stranu. Hoces opet lizat sto si popljuvo? Naravno da hoces. Svega jeste, al obraza nikad niste imali. Valjda vam takvi geni.

Klanje ti je u krvi

Ovu Zivotinju bi volio zaklat i citav njegov copor ovo je kuja okotila ka Bosanac Samo moras se vratiti iz dijaspore, gdje si pobjegao jer nisi imao mu.. da ratujes. Nama koji smo jednom tatovali rata je dosta . Zato odj...

Nije tako

>>Te liste su pravili srbi 92 godine i tako pokušali da stvore Genocidnu tvorevinu. Teroristi ka Kao i srbi 92<< Sjecam se 1992 i tad ste vi pravili spiskove i ubijali , progonili srbe, sto je rezultiralo ubistvom 33 000 srba, kao i djece petra i pala 5 i 7 godina malig galica 7 godina, stojanovica 9 godina, rasporili dve trudnice i izvadili mrtve bebe itd.

/ Najnovije