Dodik se opet sramoti po bijelom svijetu, sada je stigao da se bruka i u Parizu

/ Komentari (57)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ne kontam, sta je tu sramotno?

Legalni i zakoniti je Predsjednik entiteta Republika Srpska. Nosi sal sa nazivom Republike Srpske? Citaj iznad. Voli i podrzava Srbiju? Pa Srbin je iz Republike Srpske i valjda je to normalno. Podrzava i druge iz regije, kaze. Vrlo kulturno i odgovorno. Denis? On je predstavnik bosnjaka i to je ok, valjda i on vas voli

Obojica puni ljubavi

Legalni i zakoniti je Predsjednik entiteta Republika Srpska. Nosi sal sa nazivom Republike Srpske? Citaj iznad. Voli i podrzava Srbiju? Pa Srbin je iz Republike Srpske i valjda je to normalno. Podrzava i druge iz regije, kaze. Vrlo kulturno i odgovorno. Denis? On je predstavnik bosnjaka i to je ok, valjda i on vas voli ka Ne kontam, sta je tu sramotno? . Hahaha, ljubav cvjeta gdje god krenu

Ma da bar ostanu tamo

Ne sramoti se, kupio ulaznicu i uživa. Bećirović putuje na naš račun plus i ženu vazda tegli. Od toga samo njih dvoje imaju koristi. Već sutra će ovdje da prave sranja i zakuhavaju, pardon rade.

***

***

Mile

Kaurine,mrznja će ti dohakat i tebi i tvojima,ustvar baš mi te zao,al mi je i drago sto ćeš sve svoje simpatizere povuci sa sobom.

***

***

Pariz vas voli

Mile ne vraćaj se. Eto ti i Bećirović, neće vam biti dosadno. Da i mi ovdje malo predahnemo. I šaljite fotografije ali ne bez Mirelice, ona je ukrasna.

Jazavac

Legalni i zakoniti je Predsjednik entiteta Republika Srpska. Nosi sal sa nazivom Republike Srpske? Citaj iznad. Voli i podrzava Srbiju? Pa Srbin je iz Republike Srpske i valjda je to normalno. Podrzava i druge iz regije, kaze. Vrlo kulturno i odgovorno. Denis? On je predstavnik bosnjaka i to je ok, valjda i on vas voli ka Ne kontam, sta je tu sramotno? hahahaha šatorski pjevač i veliki zerbin riče po Parizu i ti se pitaš šta je tu sramotno…**** te…plačem od smijeha

***

***

***

***

***

***

Ko ne bi uživao

bi Mile da se danas mogao slikati sa Makronom na prijemu, ovako mu je ostalo samo da kupi ulaznicu, dođe kao i svi ostali obični posjetioci, obuče ovu kabanicu i da kao zadnji papak maše sa tri prsta i kao prkosi svijetu i pokazuje da je i on u Parizu. Njegov dolazak u Pariz je toliko bitan da ga neće propratiti niko. Stvara lažnu sliku da je pozvan u Pariz. Sutra povratak u realnost, crne liste, ugašeni računi i mladost koja napušta RS. Uspio je Mile da svede RS ispod milion stanovnika. Još malo u RS će ostati samo članovi SNSD-a ka Volio Ja bih da sam u Parizu, sa ili bez kabanice, za svoju lovu i pred Ajfela. Blago njemu. Ali samo u tome.

***

***

***

***

Juhu, juhu, juhuhu

Mile ne vraćaj se. Eto ti i Bećirović, neće vam biti dosadno. Da i mi ovdje malo predahnemo. I šaljite fotografije ali ne bez Mirelice, ona je ukrasna. ka Pariz vas voli Pa to je onao col, Glavati i Rumeni (Mirko i Slavko).

Bos-Sa

Ovome treba dati krampu,da okopava krumpire!Rad prosvijetli covjeka,pa nozda ga na pravi put okrene!

Glavati Mile, prigradski papak

Sa srpskim korjenima ima veze kao Miroslav Ilić sa operskim pjevanjem. Ja konja, majko moja.

***

***

***

***

***

***

IVA

Legalni i zakoniti je Predsjednik entiteta Republika Srpska. Nosi sal sa nazivom Republike Srpske? Citaj iznad. Voli i podrzava Srbiju? Pa Srbin je iz Republike Srpske i valjda je to normalno. Podrzava i druge iz regije, kaze. Vrlo kulturno i odgovorno. Denis? On je predstavnik bosnjaka i to je ok, valjda i on vas voli ka Ne kontam, sta je tu sramotno? ZA TEBE I ZLOCINI NISU NISTA ????

***

***

***

***

***

***

***

***

Milos

Mere sam Miloradu pod prozor da pljunete samo da znate zbog uticaja Zemljine teze VRATICE VAM SE.

***

***

Vicko

Kome je ukro kartu i sal, prica li se sta?

***

***

Djino

Ovo sto rade nasi politicari je predstava za budale dok oni imaju milione ili neki milijarde penzioneri i radnici u oba entiteta nemogu ds prezive mjesec dana od svojih primanja

***

***

KOJA VLAŠKA BUDALA

HOŠ SE ODCJEPIT!? HAJD AKO SMIJEŠ!

HAHAHAHA DOŠO DA PODRZI pc NA OLIMPISKIM IGRAMA

HAHAHAHAHAHAHAHOHOHOHEHEHEHUHUHUHUHUHUHIHIHIHIHIH

***

***

Asker

Ovakve seljacine zadugo se nece okotit na ovim prostorima

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

djuro

Menu već odavno postaje muka kada samo pročitam na internetu o ovakvim lopurdama...zabraniti objave o kriminalcima

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

Puno

HOŠ SE ODCJEPIT!? HAJD AKO SMIJEŠ! ka KOJA V***** Puno si se osilio tako su tvoji pretci 1914, 1941 i 1992. Svaki put smo vam oprostili sada neznam sta ce biti

Azurna obala

Ja ne znam više šta komentarišete Dodika gledajte svoja posla imate problema preko glave.20 godina nije dan prošao da ga ne komentarišete

BLAGOJE LI GA VAMA

Mere sam Miloradu pod prozor da pljunete samo da znate zbog uticaja Zemljine teze VRATICE VAM SE. ka Milos Možda sada, ko zna šta će sutra biti. Toliko sekreta da nije normalno, a kod nas je pamćenje dobro. Pamtimo, vratiti ćemo nekad, trostruko. Biti će prilike. Samo lajte.

Baki

Šta će papak nego pokušava da skrene pažnju na sebe. Otišao u Pariz svojom željom, mislim nije ga niko zvao, ali o trošku naroda. Sramno!

Balija je KUJIN SIN

Sve ***** KUSE se J E B U s PSIMA

SVAKI BALIJA GUZI SOPSTVENU MAJKU

Po tome su Bosnjaci u SVETU POZNATI

/ Najnovije